Stim cu totii cum e - suna alarma de dimineata si trebuie sa te trezesti. Fie ca e vorba de job sau de alte probleme pe care trebuie sa le rezolvi, trebuie sa te ridici din pat. Alarma moderna s-a schimbat enorm fata de cum era prima versiune din secolul 18. Cu toate astea, nu e mai usor sa te trezesti de dimineata.

Unii oameni incearca sa programeze radio-ul pe postul preferat, altii prefera cantecul pasarilor. Multi incearca sa lase telefonul cat mai departe in speranta ca efortul de a opri alarma va fi suficient pentru a te trezi.

O aplicatie incearca sa schimbe acest lucru. Tocmai a fost lansata de un armean si lansata pe iOS si Android si vrea sa inlocuiasca alarma tipica.Se numeste Wakie si are o idee simpla la baza - in loc sa fii trezit de alarma, vei fi trezit de o persoana necunoscuta de unde din lume! Tot ce trebuie sa faci e sa setezi ora la care vrei sa fii trezit si vei fi sunat de un alt utilizator al aplicatiei. In cazul in care ti-e teama ca cineva ti-ar afla numarul de telefon astfel, stai linistit/a. Telefoanele sunt anonim. Iar daca nu e nimeni disponibil pentru a te trezi, robotul automat te va suna si iti va ura o zi cat mai buna.

Citeste mai multe pe yoda.ro!