• PRO TV
  • Vedete cu un decolteu frumos. Topul celebritatilor care impresioneaza cu frumusetea lor

Vedete cu un decolteu frumos. Topul celebritatilor care impresioneaza cu frumusetea lor

Vedete cu un decolteu frumos. Topul celebritatilor care impresioneaza cu frumusetea lor

Moda unui bust generos nu a prins la toate vedetele, iar daca de obicei se apeleaza la bisturiu si la chirurgia plastica pentru cateva retusuri, unele  celebritati au ales sa impresioneze prin naturalete si, pe buna dreptate, au si cu ce.

Multe vedete din Romania si din afara se pot lauda cu un fizic de milioane, iar frumusete naturala pe care o poseda le recomanda pentru topurile celor mai frumoase femei din lume.

Cansu Dere

Cansu Dere este protagonista unei dintre cele mai spectaculoase povesti de dragoste. Vedeta interpreteaza rolul personajului Sila in serialul "Puterea Destinului".

Primele episoade ale serialului "Puterea Destinului" vor putea fi vizionate in premiera pe PROTV, LUNI, de la ora 20:30. Continuarea serialului va putea fi urmarita pe AcasaTV.

 

Andreea Banica

Cantareata nu este adepta operatiilor estetice. "Sunt mandra ca m-am nascut asa cum sunt si ca n-am apelat niciodata la bisturiu sau la injectii cu botox pentru înfrumusetare...", spunea mai demult, Andreea Banica, in ziarul Ring.

Andra

Andra este multumita si ea cu ce a inzestrat-o natura. "Nu m-am operat niciodata, nu mi-am facut schimbari radicale, desi sunt foarte multi artisti care fac acest lucri si sunt apreciati ca au curajul sa faca aceste schimbari", spunea mai demult Andra pentru perfecte.ro

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a fost atractia serii la People Awards si asta datorita alegerii vestimentare pe care a facut-o. Artista a fost stralucitoare si la propriu si la figurat intr-un jumpsuit auriu.

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger a aratat fabulos intr-un costum alb, care i-a lasat abdomenul tonifiat la vedere. Insa toate privirile au fost atrase de decolteul sexy pe care cantareata l-a afisat in fata fanilor.

Giulia

Giulia se mandreste si ea cu un decolteu natural. "N-am o problema cu operatiile estetice, doar ca trebuie facute cu masura, si nu exagerat. Exista fete complexate de dimensiunea bustului si care au o reala problema cu asta...", a spus Giulia pentru ziarul Ring.

Andreea Marin

Andreea Marin are o parere vehementa impotriva operatiilor estetice.“Sunt impotriva operatiilor estetice pentru propriul corp, atata vreme cat stiu ca prin sport si o dieta echilibrata pot obtine rezultatele dorite. Nu-mi doresc asta, desi n-am nimic cu femeile care iau astfel de decizii, e corpul lor, nu e treaba mea sa judec daca fac bine sau nu”, spunea, mai demult, Andreea Marin in Tango.

Irina Shayk

La premiera din Berlin a filmului Hercules, Irina a fost in centrul atentiei, in ciuda rolului mic pe care il are in acest film. Modelul a atras toate privirile cu salopeta sa rosie, cu un decolteu foarte adanc si cu spatele gol. Irina Shayk a preferat o coafura simpla, cu parul strans intr-o coada de cal...dar cu un asemenea decolteu, cine s-a mai uitat la parul ei? :)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni