Ziua 11: Mihai Traistariu este al doilea concurent care renunta la lupta pentru titlul de Regele junglei!

Ziua 11: Mihai Traistariu este al doilea concurent care renunta la lupta pentru titlul de Regele junglei!

Se pare ca barbatii sunt mai sensibili decat femeile in jungla africana! Ieri, Mihai Traistariu a cedat in fata greutatilor si a strigat: Sunt celebru, scoate-ma de aici!, formula magica prin care s-a intors in civilizatie. 

Incepand de ieri, romanii sunt invitati sa voteze prin apel sau SMS la 1264 favoritii lor pentru titlul de Regele sau Regina Junglei. Eliminarile au inceput, iar cel care obtine cele mai putine voturi va parasi tabara celebritatilor. Fiecare vot conteaza, si doar cei de acasa pot hotari cine va fi marele castigator. Chiar daca un concurent a cedat presiunii si a strigat Sunt celebru, scoate-ma de aici!, votarea continua pentru ziua urmatoare. 

Episodul cu numarul 11 al super reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost, din nou, lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul orar 20:30 – 22:42. Editia de aseara a fost urmarita la nivel national de peste 2.2 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 21:27 peste 2.8 milioane de persoane urmareau intamplarile celebritatilor din jungla africana!

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 14.6 puncte de rating si 30.5% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina rezultate de aproape trei ori mai mici: un rating mediu de 5.1 puncte si 10.5% cota de piata.  

Mihai Traistariu a iesit din competitie

Mihai a fost unul dintre concurentii care a starnit destul de multe discutii in tabara. Firea lui sensibila, faptul ca prefera sa stea retras si sa nu para foarte interesat de discutiile colegilor din tabara l-au facut sa nu fie unul dintre personajele foarte iubite din tabara Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Ba mai mult, a reusit chiar sa aduca antipatia catorva dintre celebritati, din cauza atitudinii lui. Primul moment a fost acela in care nu l-a ajutat pe Dorian sa isi toarne apa in dus, iar al doilea si, poate, cel mai important, cand a refuzat sa faca misiunea secreta (sa spele hainele colegilor din tabara), in urma careia ar fi primit usturoi pentru toata lumea. 

Ieri, dupa 11 zile petrecute in tabara celebritatilor din Africa de Sud, Mihai Traistariu a cedat in fata greutatilor: “O zi in jungla mi se pare o aventura, 5 zile mi se par o nebunie, 10 zile mi se par o crima, iar 11 zile mi se par un lagar de exterminare. Simt deja ca am depasit pragul meu psihologic si, totusi, ma bucura asta. Inseamna ca sunt, totusi, un invingator”, a spus Mihai chiar dupa ce a iesit din tabara.

In discursul pe care l-a tinut in fata colegilor, Mihai si-a cerut scuze pentru momentele in care nu s-a comportat corespunzator si a dat vina pe semnul sau zodiacal pentru aceste schimbari bruste de atitudine. De asemenea, a spus ca regreta foarte mult faptul ca a fost bolnav si ragusit, asa ca nu le-a putut canta mai mult colegilor.

Nu am fost asa afectat ca a plecat. La Pacha am plans”, a spus Morosanu, iar Andreea a completat: “Mihai a plecat acum din tabara, nu mai are rost sa vorbim despre asta”. Dupa plecarea lui Traistariu din show, atmosfera s-a destins imediat in tabara. Cei 11 concurenti ramasi nu au suferit, nu au plans si au trecut foarte usor peste aceasta plecare. 

Provocarea junglei – Taverna terorii 

Catalin Morosanu si, din nou, Dorian Popa au fost cei alesi de romani sa deguste unele dintre cele mai alese feluri de mancare de pana acum din show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! Sote de larve, fudulii de taur, rame vii, rat de porc, gandaci, mate de strut, nimic nu a lipsit. Insa adevaratul deliciu l-au facut reactiile lui Catalin, care s-a incurajat singur, l-a incurajat pe Dorian si s-a vazut cu ochiul liber cat s-a chinuit sa manance delicatesele pregatite pentru proba. Pe cat de intensa a fost proba, pe atat rezultatul a fost unul care i-a bucurat pe toti cei din tabara: 8 stele, adica 8 portii de mancare.

La Comoara din cufar, Gabi Jugaru si Elena Lasconi au tras cu prastia si au reusit sa castige ceai pentru colegii din tabara.

Dus cu capul la Provocarea junglei  

Pentru prima data, celebritatile au ales cine va participa la Provocarea junglei de astazi. In editia din aceasta seara una din celebritati va participa pentru prima oara la proba la care Dorian este deja de-al casei. „Dus cu capul” se numeste proba de astazi, condimentata cu crocodili, serpi si furnici. In seara aceasta ramane de vazut cine a fost nominalizat, daca va face fata sau nu si cate portii de mancare va castiga pentru colegii sai. 

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania, de la 20:30! 

PRO TV – Gandeste liber! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni