• PRO TV
  • Ziua 3: Alina Plugaru si Gabi Jugaru au intrat in jungla africana! "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", ZILNIC, la ProTV!

Ziua 3: Alina Plugaru si Gabi Jugaru au intrat in jungla africana! "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", ZILNIC, la ProTV!

Ziua 3: Alina Plugaru si Gabi Jugaru au intrat in jungla africana! "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", ZILNIC, la ProTV!

Toate celebritatile din primul sezon al show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! sunt in tabara din Africa de Sud. Alina Plugaru si Gabi Jugaru s-au alaturat celor 10 care erau deja in tabara de cateva zile si au simtit pe pielea lor, chiar din prima zi, ca in jungla nu este tocmai usor!

A treia editie a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 22:30, aventurile din jungla fiind urmarite la nivel national de peste 2.1 milioane de romani. In minutul de aur de la 21:28, peste 2.5 milioane de persoane urmareau aventurile concurentilor in tabara din Africa de Sud. 

La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 15.0 puncte de rating si 29.8% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina un rating mediu de 6.0 puncte si 11.9% cota de piata. 

Alina Plugaru si Gabi Jugaru

Efectivul celebritatilor din jungla africana este de ieri complet! Alina Plugaru si Gabi Jugaru si-au petrecut prima noapte in jungla, departe de ceilalti 10. Alina a fost speriata de animalele din jungla, insa cel care a facut-o sa aiba o noapte alba a fost Jugaru, care a speriat chiar si insectele cu sforaitul lui.

In timp ce Alina si Gabi se gandeau la animalele care ar putea sa ii viziteze peste noapte, in tabara era agitatie, cei 10 incercand sa isi foloseasca, pentru ultima oara, obiectele preferate cu care au venit de acasa, dupa ce acceptasera sa renunte la ele pentru ca cei doi sa intre in tabara lor. “Incepe distractia! Vom renunta la din ce in ce mai multe chestii incepand de acum!”, a spus Andreea aseara.

Mancare si disperare

Dupa numai 3 zile in jungla africana, foamea incepe, incet-incet, sa puna stapanire pe tabara celebritatilor.

La Provocarea junglei – Lingura Unsuroasa, Andreea Moldovan si Mihai Traistariu au rezistat eroic si au mancat cele mai scarboase lucruri cu putinta: plaman de miel pregatit in stil african, viermi vii, ochi de peste, ou fermentat (negru) si un fresh obtinut din viermi si insecte. Pentru prima oara, la Provocarea junglei au castigat 12 stele, adica portii de mancare pentru toti din tabara.

Fericire maxima dupa proba zilnica! Toti se visau cu burtile pline de paste, somon, legume trase la tigaie, ciocolata, ciorba, vin, bere, varza calita cu mamaliga si multe altele. Dar realitatea i-a lovit pe toti rapid, cand au fost penalizati pentru ca lui Dorian i-au fost gasite in rucsac pliculete cu zahar si ness, interzise in regulament.

Fasole si orez toata ziua! Degeaba s-au chinuit Andreea si Mihai sa obtina cele 12 stele, pentru ca penalizarea aplicata le-a luat dreptul sa mai primeasca mancarea castigata la proba de dimineata! De la zambete si fericire, s-a trecut la nervi si disperare.

Se pare ca foamea te face creativ, pentru ca baietii au incercat ieri sa pescuiasca in raul de langa tabara pe care o numesc acasa. Poate pana la finalul show-ului vor avea noroc si vor reusi sa prinda si un peste.

Drama lui Dorian

Dupa ce si-au imaginat ca vor avea un festin la cina, dezamagirea ca nu primesc nimic i-a lovit pe toti.

Dorian a fost cel mai afectat, el simtindu-se vinovat pentru pedeapsa aplicata pentru toata echipa. Ce nu s-a vazut aseara in show a fost ca Dorian s-a izolat aproape toata ziua de restul echipei. A plans foarte mult si a stat retras toata ziua, simtindu-se vinovat pentru situatia in care i-a pus pe toti colegii lui. “Nu as fi facut acest lucru numai pentru mine, nu am vrut sa le fac rau”, a spus Dorian.

De la drama a trecut usor la extaz, cand a vazut ca ceilalti 11 au inca incredere in el si l-au votat, majoritatea, sa fie liderul taberei.

Provocarea junglei – Macel in pantaloni!

In episodul de astazi va fi Macel in pantaloni! 4 concurenti (Gina, Ruby, Dorian si Alina) au fost alesi de cei de acasa pentru a avea vizitatori chiar in pantaloni! Furnici, gandaci si serpi li se vor urca pe picioare, in timp ce ei vor trebui sa stea concentrati si sa indeplineasca proba zilnica.

Emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici! este disponibila integral pe www.voyo.ro, unde zilnic intre 14:00 – 16:00 puteti urmari in exclusivitate si imagini live din tabara concurentilor. 

Provocari, lucruri extreme, emotii numai pe PRO TV, in fiecare zi, de la 20:30! 

PRO TV – Gandeste liber!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni