Ziua 8: Sunt celebru, scoate-ma de aici! Dorian si Vladimir, in competitie continua!

Ziua 8: Sunt celebru, scoate-ma de aici! Dorian si Vladimir, in competitie continua!

De Dragobete, in tabara din jungla africana li se pregatesc cateva surprize celor 12 celebritati! Alina, Andreea, Gina, Ruby, Elena Lasconi, Elena Merisoreanu, Luminita, Dorian, Vladimir, Mihai, Catalin si Gabi isi vor petrece o zi speciala, incarcata de emotie!

Editia difuzata luni, 23 februarie, a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 22:29. Peripetiile celor 12 celebritati in Africa de Sud au fost urmarite la nivel national de peste 2.3 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 20:55 peste 2.9 milioane de persoane erau cu ochii pe tabara din jungla. 

La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu un rating mediu de 15.2 puncte si 30.2% cota de piata, rezultate de aproape 3 ori mai mari decat cele inregistrate de televiziunea situata pe locul doi, ce a reusit sa obtina 5.9 puncte de rating si 11.7% share. 

Dorian si Vladimir – lupta pentru titlul de mascul alfa

Inca din prima zi in care a intrat in tabara din Africa de Sud, publicul l-a votat pe Vladimir sa participe alaturi de Dorian la Provocarea junglei. Astazi, pentru a doua zi consecutiv, cei doi se vor lupta cu inaltimea si cu gravitatia, pentru a face rost de portii de mancare pentru colegii de tabara. In Provocarea junglei de astazi, Cabral si Bobonete le vor striga celor doi: Atentie, se cade!

Energia din tabara s-a schimbat de cand a intrat Vladimir. In stilul propriu, el si Dorian  incearca sa se remarce si sa capteze atentia fetelor. Daca pana duminica, Dorian era in centrul atentiei, acum balanta s-a inclinat in favoarea lui Vladimir.

Cand a venit Draghia, am simtit ca fetele sunt mai atrase de el!”, a spus Mihai Traistariu, dupa ce a analizat reactiile fetelor. 

Competitia dintre cei doi a fost dusa chiar mai departe. Pentru ca amandoi arata bine, au muschi, au atentia fetelor, cea mai buna solutie a fost sa demonstreze si cine are mai multa putere. Au urmat cateva runde de skandenberg, pe care Vladimir le-a castigat cu usurinta, spre dezamagirea lui Dorian: „M-ai umilit, m-ai rupt!”

Catalin Morosanu le-a dat si porecle in timpul rundelor de skandenberg, iar asta a facut si mai evidenta lupta crancena pentru titlul de mascul alfa: Dorian – Jungle boy si Vladimir – Sexy boy! Insa aceasta lupta intre Dorian si Vladimir il afecteaza pe Catalin, care a spus ca se simte numarul trei. Ramane de vazut care dintre ei va reusi sa se detaseze!

Lacrimi, lacrimi

Cei 12 concurenti sunt din ce in ce mai emotivi si au reactii diferite fata de comportamentul avut la inceputul show-ului.

In editia de ieri, celebritatile au devenit foarte sentimentale si si-au multumit reciproc pentru experienta traita impreuna. Andreea a plans foarte mult cand a constientizat ca exista oameni in lume care traiesc in conditii mult mai vitrege decat ei, chiar daca si lor le lipseste mancarea si le e dor de casa. Elena Lasconi a multumit fiecaruia in parte pentru sustinerea pe care a simtit-o din partea lor. Aceste discutii, confidentele si emotiile au continuat o perioada lunga, fiecare spunand cuvinte frumoase despre colegii din tabara.

Greu cu memoria si Taci si sapa!

Provocarea junglei – Greu cu memoria i-a pus pe Dorian si pe Vladimir fata in fata cu o proba care le-a solicitat atentia si memoria. Fiecare raspuns gresit ii arunca direct intr-un container cu un lichid urat mirositor, iar raspunsurile corecte reprezentau portii de mancare castigate.

Mihai Traistariu si Gabi Jugaru au fost cei care au sapat timp de mai mult de o ora, pentru a gasi cheile care deschideau Comoara din cufar! Au reusit sa raspunda corect, asa ca ieri celebritatile s-au rasfatat cu cate o aluna pentru fiecare persoana.

Emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici! este disponibila integral pe www.voyo.ro, unde zilnic intre 14:00 – 16:00 puteti urmari in exclusivitate si imagini live din tabara concurentilor. Telespectatorii pot urmari pe pagina de Facebook si pe site-ul oficial suntcelebru.protv.ro aventurile din Africa de Sud! 

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania! 

PRO TV – Gandeste liber! 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni