Alex Bogdan a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și a părăsit competiția!

Alex Bogdan a ales să renunțe la parcursul lui în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Înainte de a striga celebra replică, actorul a explicat motivele pentru care a ajuns în acest punct.

 

Se pare că nu probele concursului au fost cele care l-au adus pe acesta la capătul puterilor, ci mediul în care se afla. El a recunoscut că din cauza anxietății de care suferă, i-a fost foarte greu să petreacă atât de mult timp înconjurat de oameni complet necunoscuți. Presiunile colegilor, foamea și lipsa condițiilor necesare unui trai normal au adus un plus stării de rău a concurentului. Astfel, după ce a ținut un discurs în fața coechipierilor săi, Alex Bogdan a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

„E momentul să rup acest șir și să înțeleg eu pentru mine că, cu toate riscurile că nu o să mai am viața asta, vreau să consum ce inima mea îmi cere. Adică vreau să încep să fac teatru la modul ăla, la care eu știu că pot. Sunt în același punct acum pentru că am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legat de jocuri și de fobii, și mai puțin despre mine într-un spațiu cu oameni pe care nu-i cunosc și care nu știu cum reacționez. Vă invidiez că aveți puterea să rămâneți, vreau să rămâneți, dar pentru mine cursa s-a încheiat: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus el înainte de a părăsi concursul.

După ce și-a anunțat plecarea, mai mulți concurenți și-au arătat regretul și i-au adresat câteva cuvinte actorului.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni