Alex Bogdan, fără griji și stres înainte de plecarea în junglă: „Plec în vacanță fără gagică”

Alex Bogdan, fără griji și stres înainte de plecarea în junglă: „Plec în vacanță fără gagică”

Alex Bogdan a acceptat provocarea junglei cu zâmbetul pe buze! Actorul este pregătit să ducă la final orice probă și își dorește foarte mult să câștige. Se pare că nu are emoții și nu se teme decât de interacțiunea cu ceilalți concurenți. Iată declarațiile exclusive oferite înainte de a pleca la cel mai captivant show de divertisment!

Întrebare: Mai e foarte puțin timp până pleci în Republica Dominicană. Cum te simți? Ai emoții?

Alex Bogdan: Mă simt super bine, n-am nicio treabă. S-ar putea să fie de rău pentru că efectiv parcă plec în vacanță: fără gagică, fără obiecte, fără bani, fără nimic. Îmi place că n-am niciun fel de stres, unde mă cazez, ce fac.. E ca și cum duci un copil la un loc de joacă, plec super relaxat.

Întrebare: Cu ce gând pleci în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Alex Bogdan: Merg atât pentru a câștiga, cât și pentru experiența în sine, însă vreau să câștig. Vreau să stau cât mai mult timp acolo, să iau fața la toată lumea! Am nevoie să câștig și eu ceva în viață. Nu cred că va mai exista în viața mea să trăiesc așa ceva într-un mediu organizat.

Întrebare: Ce te sperie cel mai mult la aventura ta din junglă?

Alex Bogdan: Sunt anxios, și să stau cu necunoscuți va fi puțin dificil, dar e o limită pe care trebuie să o depășesc. Oamenii sunt diferiți la stres și fiind într-un grup mare, până ne obișnuim, o să fie haos. La început cred că o să fie pe nervi, apoi caterincă, după care realizăm în ce ne-am băgat și abia atunci va fi cu adevărat concentrarea pe competiție.

Întrebare: Referitor la depășirea acestor limite, știu că ești o persoană cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Crezi că această calitate te va ajuta în competiție?

Alex Bogdan: Clar! Chiar azi mă gândeam, când eram în duș, să îmi fac o strategie: trebuie să fiu tot timpul într-o stare de detensionare, pe caterincă, așa. Pentru că umorul, în anumite situații stresante, poate chiar să te salveze! Totuși, mai e și alt aspect. Dacă energia grupului respinge starea ta, începi tu să intri în starea lor. Având în vedere că nu ai condiții, cred că ți se taie cheful de glumițe.


Întrebare: Cine a fost prima persoană care a aflat că pleci în Republica Dominicană?

Alex Bogdan: Iubita mea a fost prima persoană care a aflat. S-a speriat, a spus să vin repede acasă și eu i-am răspuns că vreau să stau până la final, să câștig. Ea și rămâne singură cu două pisici, sunt multe griji.

Întrebare: Poți să le transmiți un mesaj oamenilor de acasă?

Alex Bogdan: Să se uite la show! Iar dacă mă dau afară, să facă ceva să mă aducă înapoi!


Show-ul începe pe 4 septembrie pe ProTV și va fi disponibil în avans pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni