Alex Bogdan, obișnuit cu sporturile extreme, acceptă provocarea „Sunt Celebru, scoate-mă de aici!”

Alex Bogdan a dezvăluit că este mai mult decât pregătit pentru experiența din Republica Dominicană! De ce se teme, totuși, cunoscutul actor?

Provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost acceptată și de Alex Bogdan. Actorul a dezvăluit, în cadrul unui interviu exclusiv, motivele pentru care a spus „Da” acestei experiențe din Republica Dominicană.

„Nu cred că poți să faci chestia asta într-un alt cadru organizat. Te și plătește, are și cineva grijă de tine acolo și testezi niște limite. 

Cu toate că nu are temeri în ceea ce privește show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Alex Bogdan speră să nu se întâmple nimic alarmant pe drumul spre Republica Dominicană: „Să nu cadă avionul. Să mă prăbușleșsc cu avionul. Cred că o să fie multe momente dificile. Cel mai dificil moment o să fie atunci când îți dai seama unde ești, de fapt. Acum este detașarea că totul este la nivel de imaginație. În momentul în care ajungi acolo, pleacă lumea, rămâi tu cu oamenii ăia și cu camerele, o să spui că e groasă”, a mărturisit Alex Bogdan.

Actorul se laudă cu o condiție fizică bună, dat fiind faptul că a făcut foarte mult sport de-a lungul timpului. Este obișnuit cu anumite condiții și nu se teme de ceea ce îl așteaptă în Republica Dominicană

Întrebat fiind ce o să-i lipsească în timpul show-ului, Alex Bogdan a răspuns: „Nu am obiecte, n-am treabă cu telefonul, n-am PlayStation, nu sunt cu televizorul...Îmi lipsește omul cu care îmi petrec de trei ani timpul. 

Cu mâncarea puțină...nu mă deranjează, iar cu dormitul nu știu. Eu am făcut sport mult timp și n-am avut niște condiții foarte bune. De exemplu, săream la lungime într-o groapă cu nisip și pietricele, mă juleam tot timpul. Acasă am avut mâncare de oameni normali. Sportul e ceva care m-a călit foarte mult și nu cred că o să mă deranjeze că dorm pe jos. O să fie inconfortabil și după aia te obișnuiești”, ne-a mai dezvăluit Alex Bogdan.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Show-ul începe în curând la PRO TV și vă fi disponibil în avans pe VOYO.

 Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni