AMI a părăsit aseară jungla: „A fost cel mai frumos joc al minții!”

AMI a părăsit aseară jungla: „A fost cel mai frumos joc al minții!”

Vedetele continuă lupta pentru titlul de Regele sau Regina Junglei în cel mai intens reality show al momentului. Aseară, competiția s-a terminat pentru AMI, artista a părăsit jungla în urma unei probe pe care a pierdut-o. Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost lider de audiență. 

Ediția Sunt celebru, scoate-mă de aici! de joi seară a fost lider de audiență. În intervalul orar 21:35 – 23:33, show-ul a înregistrat 5.5 puncte de rating și 19.3% cotă de piață, în rândul publicului național format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade ESOMAR ABCD. 

Radu Vlăduț, Cristi Mitrea și AMI au fost cei trei concurenți care s-au luptat joi pentru un loc în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! La proba de eliminare, cei trei au fost legați cu o cordelină elastică, iar în viteză au fost nevoiți să aducă, rând pe rând, 12 sfere de mari dimensiuni într-un spațiu delimitat. În urma probei, AMI a scos cel mai slab timp și a pierdut. 

”E greu să concurezi împotriva a doi băieți puternici, dar foarte frumos pe de-o parte. Zic că le-am făcut față cu brio, timpul meu a fost destul de apropiat. Sunt foarte încărcată pozitiv după experiența asta și chiar sunt fericită că am ajuns până aici. Sunt foarte mândră de mine că mi-am împins limitele, a fost cel mai frumos joc al minții pe care l-am jucat vreodată. A fost o onoare să fiu aici! Mi-am luat câte o lecție de la fiecare om din junglă și mă bucur că am învățat multe despre mine, despre oameni... E excelent! Merg foarte încărcată acasă și nu sunt absolut deloc tristă că plec. A fost un joc tare frumos!”, a spus AMI.

Săptămâna viitoare, marti și joi, de la ora 21:30, Anisia Gafton, Sali Levent, Radu Vlăduț, Giani Kiriță, Cristi Mitrea și Roxana Nemeș vor continua testul suprem în cel mai puternic experiment al momentului. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO. 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni