Arata asa, dar a fost inselata de sot in luna a opta de sarcina. Ce se intampla acum cu familia unui celebru iepuras Playboy

Arata asa, dar a fost inselata de sot in luna a opta de sarcina. Ce se intampla acum cu familia unui celebru iepuras Playboy

Kendra Wilkinson este unul dintre cei mai celebri iepurasi Playboy, dar frumusetea nu a scapat-o de cele mai rele lucruri care i se pot intampla unei femei in casnicie: inselatul.

Dupa ce in vara anului trecut Kendra a aflat din presa ca sotul ei a inselat-o cu un model transsexual, iepurasul Playboy a avut o reactie pe masura situatiei in care se afla: a distrus peretii locuintei, si-a aruncat verigheta in toaleta, a tras apa si s-a asigurat ca nu o va mai putea recupera niciodata.

"Sunt celebru! Scoate-ma de aici!", in curand, la ProTV!

Vazand insa ca Hank Baskett nu a negat in mod public zvonurile, a inceput sa faca investigatii pe cont propriu si a observat mari sume de bani lipsind de pe cardurile cuplului. Furioasa, a facut o criza in care a distrus peretii caminului conjugal, a aruncat pozele cu ea si sotul in piscina si a aruncat verigheta in toaleta.

Cea mai recenta apariritie a celor doi nu a scapat de ochii presei, iar jurnalistii i-au intrebat pe cei doi care mai este situatia in familia lor. Cei doi au fost prezenti alaturi de fiul lor de numai 6 ani, Hank Jr., in varsta de numai 6 ani, la premiera unui film pentru copii "Paddington", au pozat ca o familie fericita desi, lucrurile abia acum s-au linistit intre cei doi soti.

"O sa imi ia o viata sa am din nou incredere in el", a marturisit Kendra pentru o publicatie in luna noiembrie. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni