Astăzi, la Sunt celebru, scoate-mă de aici, Alex Bogdan face față celei mai mari temeri ale sale: frica de înălțime!

Astăzi, la Sunt celebru, scoate-mă de aici, Alex Bogdan face față celei mai mari temeri ale sale: frica de înălțime!

Cabral și Adela Popescu au dat startul celei mai intense provocări pe care 12 celebrități din România au acceptat-o în încercarea de a-și demonstra că nu există imposibilul: reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!  

 

În această seară, începe adevărata provocare pentru concurenții aflați în jungla dominicană. Cei 12 vor fi nevoiți să lupte într-o probă fizică extremă ce le va pune la încercare abilitatea de a se lupta cu frica de înălțime. Miza? 5 fructe și legume.

 

”Veți juca individual, dar rezultatul va fi de echipă. Concurentul o să fie pe o platformă la mare înălțime, iar la semnalul nostru sare și încearcă să ajungă pe plasă. Asta cere agilitate, putere în picioare și curaj. Din moment ce concurentul a aterizat pe plasă, are două minute la dispoziție să adune cât mai multe steaguri. După cele două minute, va trebui să se arunce în gol. La final, câștigă jocul echipa care reușește să adune cele mai multe steaguri!”, vor spune Adela Popescu și Cabral.

 

Frica de înălțime este una dintre cele mai pregnante pentru Alex Bogdan, actorul recunoscând înainte de a ajunge pe platformă că este o adevărată încercare să-și imagineze că trebuie să facă asta: ”Tremuram și îmi ziceam: calm, calm, calm! Nu, nu, nu pot!”. Nici pentru Giani Kiriță proba nu va fi una ușoară: ”Când m-am uitat în jos, mi-a înghețat corpul!”.

 

Dacă vor reuși cei doi să ducă proba la bun sfârșit, dar și ce alți concurenți vor lupta pentru hrana echipelor în jocul de astăzi vedem de la ora 20:30, la PRO TV. Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! este disponibil în avans pe VOYO!

 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni