• PRO TV
  • Bia Khalifa, nominalizată în proba spre eliminare: „Nu știu dacă mă întorc”

Bia Khalifa, nominalizată în proba spre eliminare: „Nu știu dacă mă întorc”

În jungla din Republica Dominicană vine proba spre eliminare! Liderii celor două echipe sunt nevoiți să nominalizeze o celebritate în jocul care îi trimite înapoi acasă. Giani Kiriță, liderul din „Tabăra Plăcerilor” a ales să o protejeze pe Ioana Filimon. Pe de cealaltă parte, în „Tabăra Belelelor”, Rux, desemnată lider, o protejează pe Anisia Gafton. Din tabăra acesteia merge în proba spre eliminare Bia Khalifa.

„Cu reglarea comunicării între fete am știut că o să merg la eliminare”, mărturisește Bia Khalifa. „Ce să zic...a fost fain tot ce s-a întâmplat, toate certurile noastre...toate jocurile noastre, că am avut și momente frumoase. Nu știu dacă mă întorc.”, a spus Bia Khalifa.

„Am simțit că m-am atașat chiar și de șarpele de Ruxi, de șarpele de Anisia și de șarpele de Ami. Până și de Radu m-am atașat”, a mai spus tânăra.

Din tabăra adversă, Giani Kiriță și Ioana Filimon au reacționat la vestea că Bia Khalifa este trimisă în proba spre eliminare: „Mi se pare totul atât de fals. Îmi vine să vomit, ești nebună la cap”

VEZI MOMENTUL INTEGRAL MAI SUS

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni