• PRO TV
  • Ce a determinat-o pe Bia Khalifa să meargă în Republica Dominicană: „Au nevoie de o figură feminină frumoasă”

Ce a determinat-o pe Bia Khalifa să meargă în Republica Dominicană: „Au nevoie de o figură feminină frumoasă”

Bia Khalifa a zis „DA” competiției „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, dar înainte de a pleca în Republica Dominicană ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre motivele care au determinat-o să accepte provocarea. În plus, ea a dezvăluit de ce îi este cu adevărat teamă și ce așteptări are de la show!

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane din spațiul public din cauza aparițiilor sale excentrice. Recent, aceasta a acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar acum se află în Republica Dominicană la filmarea celor mai interesante probe din divertismentul românesc. Înainte de a părăsi România, Bia Khalifa ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre motivele pentru care a acceptat participarea la un show de supraviețuire.

„Traumele mele cu gândacii. Mai bine spun că sunt gândaci mari, de Republica Dominicană decât gândaci de bucătărie fake. Asta m-a determinat. Plus că mă plictisesc, de ce să nu merg? Au nevoie de o figură feminină frumoasă în emisiune!”, a spus Bia.

În ceea ce îi privește pe ceilalți concurenți, Bia susține că nu se va înțelege cu prea multe persoane. Ea a punctat că se va descurca mai mult singură și va încerca să creeze intrigi în emisiune.



„Probabil o să îi manipulez pe ei să facă alianțe unii împotriva altora. Eu o să stau și o să mă gândesc la manipulări diverse”, a punctat ea.

Mai mult decât atât, întrebată ce lucru o să îi lipsească în timpul plecării sale în Republica Dominicană, Bia Khalifa i-a transmis un mesaj presupusului ei iubit. 

„Un obiect poate să fie o persoană? Scuze. Ești doar un obiect pentru mine!”, i-a transmis ea unui presupus partener. 

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Show-ul începe în curând la PRO TV și vă fi disponibil în avans pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni