Ce spune Adela Popescu despre vedetele care participă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Ce spune Adela Popescu despre vedetele care participă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Unele dintre cele mai mari celebrități din România vor trăi timp de două luni cea mai mare provocare a vieții lor în reality show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". 


Cabral și Adela Popescu sunt gazdele acestui sezon care va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților.

Într-un scurt interviu pentru PRO TV Plus, Adela Popescu a făcut câteva dezvăluiri despre vedetele feminine care au ajuns în jungla din Dominicană. 

“Deci ce fac oamenii ăștia aici este incredibil și aș vrea acum să vorbesc în mod special despre femei... Sunt anumite tipologii pe care ți le imaginezi că ar face orice, dar femeile care sunt prezente în show-ul “Sunt celebru, scoate-mă aici!” nu ți le-ai fi imaginat niciodată în situațiile în care sunt puse în acest show. Sunt absolut fascinată. Și așa off the record… femeile sunt forță, nene. Credeți-mă! O să vedeți”, a spus Adela Popescu. 

Ce vedete din România vor renunța la confortul pe care-l au acasă și vor accepta provocarea de a trăi complet izolate, într-un mediu care le va pune față-n față cu cele mai ascunse frici, aflăm în curând, pe PRO TV și VOYO.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni