Cea mai asteptata piesa a momentului a fost lansata. Cum arata videoclipul piesei "Lasa cucu-n pace" - VIDEO

Cea mai asteptata piesa a momentului a fost lansata. Cum arata videoclipul piesei "Lasa cucu-n pace" - VIDEO

Desi toata lumea era convinsa ca cei trei s-au saturat de conditiile vitrege prin care au trecut in jungla africana in timpul show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! de la PRO TV, ei bine nu a fost chiar asa… Intr-un decor fascinant, Ruby, Morosanu si Dorian au pus in scena, exact ca intr-o piesa de teatru, experientele pe care le-au trait pe continentul negru.

"Cand am ajuns la platou sa filmez, am ramas fara cuvinte. Totul arata perfect si de poveste. Am reusit sa construim o atmosfera similara cu cea din Africa. De fapt, era cam ca la nebuni :)) Am avut la propriu, sute de kilograme de banane, un tron, o maimuta, un papagal, serpi, gandaci, viermi, tarantule. A fost o desfasurare de forte uriasa. E un clip superb, si nu spun asta pentru ca e clipul meu." a povestit Ruby.

Ideea piesei s-a nascut de la o replica pe care a avut-o Morosanu intr-una dintre probele la care a fost supus in Africa, iar imediat dupa incheierea show-ului, mai exact cand erau pe aeroport si se intorceau in Romania, Ruby a inceput sa fredoneze o linie melodica folosind replica lui Morosanu: "Lasa cucu-n pace".

Inca de cand am plecat din jungla africana, Ruby lansase un zvon cum ca cei de acasa ne asteapta pe noi, cei 3 finalisti, cu o piesa deja scrisa despre experienta din Africa, cu versuri ce au stransa legatura cu povestea pe care am trait-o in cele trei saptamani acolo. Am fost incantati si abia asteptam sa auzim despre ce e vorba, sa ajungem in studio si sa inregistram. Proiectul suna foarte bine si cu siguranta ne va aminti, de fiecare data, de momentele frumoase pe care le-am trait in jungla. Energia pozitiva si faptul ca noi trei ne intelegem extraordinar cred ca se vad cu usurinta in clipul piesei ‘Lasa cucu-n pace’, pe care Ruby, Morosanu si cu mine va recomandam sa-l vizionati non-stop vara asta!”, a declarat Dorian Popa.

De regia videoclipului s-a ocupat acelasi Lazar Cercel, care a filmat si "Nu pune la suflet" feat. What's Up, single care in nici 3 luni din momentul lansarii a strans peste 16.000.000 de vizualizari si este locul 1 in topurile muzicale, iar piesa "Lasa cucu-n pace" a fost compusa de catre unii dintre cei mai pe val producatori What's Up, Matteo si Shift.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni