Cornel Palade consideră că vârsta sa poate fi atât un avantaj, cât și un dezavantaj la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Provocarea de la "Sunt Celebru, scoate-mă de aici!" a fost acceptată și de Cornel Palade. Actorul în vârstă de 70 de ani, cunoscut pentru producții precum "Marilena", "Poveste de cartier" sau "O Secundă de viață", dezvăluie că ceea ce l-a determinat să accepte această experiență a fost ideea de a trăi în junglă, cu un grup de oameni pe care nu îi cunoaște.

Deși are o vârstă mai înaintă decât a colegilor alături de care se va aventura în Republica Dominicană, carismaticul actor  a dezvăluit într-un interviu exclusiv că vede acest lucru atât ca pe un avantaj, cât și ca pe un dezavantaj.

Potrivit acestuia, avantajul ar fi ca ceilalți colegi să considere experiența de viață și mintea sa un ajutor de nădejde în trecerea probelor. Pe de altă parte, Cornel Palade crede că diferența de vârstă și percepțiile diferite îi poate determina pe colegi să considere că locul lui nu este în emisiune:

"În primul rand, sunt convins că eu sunt decanul de vârstă acolo. Și avem percepții diferite despre viață. Ar putea să zică: "A venit și moșul asta să ne strice treaba aici". O să-mi spună: "Tataie mai lasă-ne naibii în pace". Te-a mâncat pe tine să vii în junglă, puteai să stai naibii acasă". Sau, poate să-mi spună: "Maestre, avem nevoie de mintea dumneavoastră că să ieșim din încurcătură pentru că avem lucruri de rezolvat. Și cu puterea noastră fizică și cu mintea mata, poate câștigăm partida"", a declarat într-o notă umoristică actorul.

Despre cea mai mare temere a lui Cornel Palade legată de plecarea de acasă sau probele care i-ar da de furcă în junglă puteți afla în VIDEOCLIPUL DE MAI SUS:

Show-ul începe în curând la PRO TV și vă fi disponibil în avans pe VOYO.

 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni