Cum au reacționat vedetele PRO TV la momentele din Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Îmi e milă de ele!”

Cum au reacționat vedetele PRO TV la momentele din Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Îmi e milă de ele!”

Andreea Marinescu, Cosmin Stan, Lavinia Petrea și Iulia Ionescu au reacționat la momentul în care Bia Khalifa și Lidia Buble au fost servite, în jungla din Republica Dominicană, cu câte un smoothie de vierme și tarantulă. Iată cum au comentat vedetele PRO TV probele din show!

Printre probele fizice la care sunt supuși cei 12 concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, se numără și cele în care își testează limitele olfactive și gustative. Vedetele PRO TV  au văzut cele mai dificile momente la care au fost supuse Bia Khalifa și Lidia Buble, iar reacțiile lor sunt de neprețuit! Iată ce au spus Andreea Marinescu, Cosmin Stan, Lavinia Petrea și Iulia Ionescu!

Andreea Marinescu: „Cum să bei așa ceva?”

La început a zâmbit, însă prezentatoarei nu i-a venit să creadă că cele două concurente au fost nevoite să consume, într-un timp foarte scurt, smoothie de vierme și tarantulă. Proba este dificilă, iar Andreea Marinescu nu își îchipuie cât de greu le este celebrităților să treacă cu bine peste toate provocările.

„Cum să te încurajeze cineva să bei ceva din intestine? Cum să bei așa ceva?”, a comentat Andreea Marinescu.

Cosmin Stan și Lavinia Petre, despre momentul cu Lidia Buble și Bia Khalifa 

 „Oribil! Astea sunt groaznice! Dar ce e în paharul ăla?”, a spus Cosmin Stan.

„Îmi e milă de ele! Și pentru ce? Pentru o porție de mâncare? Păi cine mai mănâncă după așa ceva?”, a completat și Lavinia Petre.

Iulia Ionescu: „Mie îmi este rău fizic”

Iulia Ionescu a avut de urmărit secvența în care Răzvan Botezatu a trebuit să strângă steluțele galbene dintr-o cutie plină cu tarantule. Jocul pe nume „Frici și delicii”, la care a fost supus influencerul, a determinat-o pe cunoscuta prezentatoare a rubricii iLikeIT să recunoască faptul că ai nevoie de foarte mult curaj și ambiție.

„Doamne, deci să ai fobie de așa ceva și totuși să faci asta, nu știu, mi se pare incredibil. Să găsești forța asta în tine...Mie îmi este rău fizic numai când mă gândesc!”, a spus Iulia Ionescu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni