Cum s-a pregătit Adela Popescu pentru plecarea în Republica Dominicană: „Vreau să fiu sigură”

Cum s-a pregătit Adela Popescu pentru plecarea în Republica Dominicană: „Vreau să fiu sigură”

Înainte de a pleca să trăiască prima sa experiență ca prezentator la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Adela Popescu ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre emoțiile dinainte de plecare, bagajul făcut, dar și reacția familiei!

Adela Popescu este extrem de curajoasă, iar acest aspect este unul pe care foarte multă lume îl cunoaște! Vedeta a acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și a plecat, alături de familie, dar și de echipa de producție, în Republica Dominicană. Totuși, înainte de a părăsi România, prezentatoarea TV ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre celebrul show.
 

Reporter: Cum ești? Ai emoții?

Da, sunt și foarte emoționată, dar și foarte entuziasmată. Este o stare pe care am avut-o din clipa în care am aflat că există această șansă, iar când s-a concretizat, am avut o explozie de fericire. Abia aștept să ajung!

Reporter: Cum a reacționat familia ta în momentul în care a aflat că vei prezenta show-ul?

Primul om care a aflat a fost Radu, iar prima reacție a fost de extaz. După care, am coborât la copii și le-am spus că plecăm în vacanță. Am început să ne organizăm din toate punctele de vedere pentru că, desigur, una dintre dorințele mele principale a fost să merg cu familia acolo. Este un timp îndelungat, copiii sunt foarte mici și nu aș fi putut să stau atât de mult departe de ei, așa că a început organizarea: cine vine, cum vine, am sunat-o pe mamaie care a zis că nu pleacă două luni de acasă. Ideea este că ne-am organizat bine astfel încât copiii să nu mă distragă, mai ales că am vorbit cu Cabral și cu cei din producție și va fi foarte mult de muncă. Știu la ce merg acolo, știu că nu merg în vacanță, dar este minunat să fii la muncă într-un mediu atât de frumos și un show care se anunță a fi incendiar!

Reporter: Cum arată bagajul tău pentru Republica Dominicană?

Acum am fost foarte atentă la bagajul de medicamente pentru că, desigur, există spitale, medici pe set, dar eu vreau să fiu sigură. Am stat cu pediatra copiilor la telefon, iar ea mi-a dat o listă cu tot ce trebuie să am la mine. De când am aflat că voi pleca în Republica Dominicană și că o să mergem în formulă completă, primul lucru de care m-am ocupat a fost bagajul de medicamente.



Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este pe cale să înceapă, iar prezentatorii au ajuns deja în Republica Dominicană! Fiți cu ochii pe ProTV și VOYO pentru a nu rata cea mai iubită emisiune de supraviețuire!

Sursă foto: Adela Popescu/Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni