Exclusiv! Primele imagini cu probele incredibile prin care vor trece cele 12 vedete "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Exclusiv! Primele imagini cu probele incredibile prin care vor trece cele 12 vedete "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Numaratoarea inversa a inceput, pana la premiera celui mai asteptat reality show al momentului ramanand mai putin de 24 de ore! Pregatirile sunt in toi, iar cele 12 vedete care vor infrunta jungla africana sunt pregatite sa ajunga in tabara complet izolata din Africa de Sud.

Cele 12 vedete vor fi complet rupte de realitate si nu vor afla nimic din ce se intampla in afara taberei. Participantii nu vor avea acces la telefoane, internet sau orice tine de stilul lor de viata somptuos, cu care sunt obisnuiti. 

Mai mult decat atat, cei 12 vor avea ocazia de a castiga si produse obisnuite, normale in viata de zi cu zi, dar care in jungla le-ar putea parea adevarate delicatese. Insa pentru a le primi, ei trebuie sa castige o categorie de probe speciale, care vor face deliciul publicului de acasa.

Oana Tache, corespondentul special din jungla africana, a vrut sa intre in pielea concurentilor de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Iata cum a reactionat:





Super reality-show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! va incepe in 3 zile, numai la PRO TV! Timp de 21 de zile, PRO TV va transmite live, din Africa de Sud, de la 20:30, cel mai asteptat show din Romania!

Sa inceapa jungla! PRO TV – Gandeste liber!

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" va fi disponibila integral pe Voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni