Ruby, dezamagita de prestatia avuta in proba "Scarbiti, va rog!". "Delicatesele" pe care nu a reusit sa le manance

Ruby, dezamagita de prestatia avuta in proba "Scarbiti, va rog!". "Delicatesele" pe care nu a reusit sa le manance

Ruby a avut parte de o proba de foc in Marea Finala "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Cu zambetul pe buze si dornica sa reuseasca, cantareata a ascultat cu atentie indicatiile lui Cabral si Bobonete si s-a asezat nerabdatoare la masa, in asteptarea portiilor de mancare. 

Rand pe rand, in fata artistei au fost aduse delicatesele. Primul platoul pe care Ruby l-a avut de degustat a continut creier de vaca, pe care vedeta l-a devorat in 2 minute si a castigat o steluta.

Apoi, Ruby a fost pusa sa aleaga intre o portie de sarmalute si niste fudulii de porc. Curajoasa, artista a ales sa manance fuduliile, insa faptul ca nu a terminat de mancat si varza care le-a insotit, i-a determinat pe Bobo si Cabral sa nu ii acorde steluta. 

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Video 



Provocarea a continuat cu o farfurie pe care s-a aflat un penis de taur. Din nefericire, vedeta nu a reusit sa il manance. Dezamagirea s-a citit pe chipul sau, insa Cabral si Bobo nu au fost impresionati si nu i-au acordat nicio stea. 

Bonus, la finalul probei, Ruby a fost servita cu anus de strut, pe care nu a putut sa il manace in doua minute, atat cat a avut la dispozitie in aceasta ultima provocare a junglei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni