Gina Pistol si Andreea Moldovan, la proba "Teroarea gaurilor negre". Cate stelute au adunat cele doua vedete

Gina Pistol si Andreea Moldovan, la proba "Teroarea gaurilor negre". Cate stelute au adunat cele doua vedete

Gina Pistol si Andreea Moldovan au simtit pe pielea lor "Teroarea gaurilor negre". Cele doua vedete au fost votate de catre colegii din tabara sa participe la aceasta noua Provocare a Junglei.

Provocarea "Teroarea gaurilor negre" le-a adus pe celebritati in fata unei noi incercari. Proba a presupus ca vedetele sa faca fata necunoscutului si sa isi introduca mainile in gauri in care se aflau tarantule, broaste, scorpioni, furnici gata sa intepe, viermi si sepri.

Pentru ca provocarea sa aiba un grad de dificultate si mai ridicat, Gina Pistol a fost suspendata in aer deoarece "gaurile negre" au fost plasate pe verticala, pe trunchiul unui copac.

Gina Pistol a avut de infruntat sase "gauri negre", in care se aflau sase vietati diferite, in timp ce Andreea a ramas la solin incercarea de a o sustine, a o incuraja si de a o ajuta "sa ramana" la inaltime cu ajutorul unei sfori.

Toate editiile "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" le vezi integral si fara pauza aici  

Gina Pistol a fost neinfricata in aceasta proba si a strans cinci stelute, care garanteaza cinci portii de mancare pentru colegii din tabara. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni