Ochi de vaca si icre de peste! Concurentii au trecut cu brio de proba "Invarte sticla"

Ochi de vaca si icre de peste! Concurentii au trecut cu brio de proba "Invarte sticla"

Dorian Popa, Ruby, Elena Merisoreanu si Catalin Morosanu au participat la o noua Provocare a Junglei. Celebritatile au fost nevoite sa faca fata probei "Invarte stical" si sa bea o serie de cocktail-uri preparate din sange de vaca, insecte mixate cu grija, ochi de vaca, plamani de strut, icre de peste si intestine de gaina.

Dupa ce Cabral si Bobonete au dat startul probei, sticla a inceput sa se invarta si prima care a fost nevoita sa deguste "delicatesa" oferita de chelnerul Marian a fost Elena Merisoreanu. Vedeta a depasit asteptarile tuturor, a castigat o stea pentru echipa sa si, implicit, o portie de mancare.



Al doilea pahar, care continea sange de vaca, i-a revenit tot Elenei Merisoreanu, semn ca "norocul" a fost de partea ei.

Dupa cum se spune, a treia a fost cu noroc, iar Catalin Morosanu a incercat sa bea pana la fund cocktail-ul preparat din insecte. Din pacate, Catalin a pierdut steaua pusa in joc, dar nu a fost convins sa spuna "Sunt celebru, scoate-ma aici!".

Plamanii de strut din al patrulea pahar i-au revenit tot Elenei Merisoreanu. Cu un zambet larg pe fata, cantareata de muzica populara a baut pana la fund paharul si le-a mai dat o lectie colegilor de la masa. 

"O iubesc pe Mery! Bravo!", i-a spus Dorian Popa cantaretei dupa terminarea paharului.

Ochii de vaca asezati cu grija intr-una pahar fancy i-au fost destinati lui Ruby, iar cantareata a demonstrat ca are un stomac de fier! Trei stele i-a adus paharul de cocktail!

Intestinele de gaina au fost premiate cu trei stele, iar Ruby a fost cea care si-a dat toata silinta pentru a bea intreaga cantitate. Din pacate, cantareata nu a reusit sa duca la bun sfarsit proba.

Provocarea "Invarte sticla" le-a adus concurentilor sapte stele!

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni