Răzvan Botezatu, îngrijorat înainte de plecarea în Republica Dominicană! Ce a pățit mama lui

Răzvan Botezatu a fost curajos și a acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Acesta, înainte de a pleca în Republica Dominicană, a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre temerile lui din competiție, dar și grijile cu care pleacă în cel mai captivant show de supraviețuire.

Răzvan Botezatu este pregătit să stea față în față cu cele mai mari frici ale sale. Acesta este sigur că le va depăși atunci când va fi nevoie să se supună unor probe dificile. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, loc în care se filmează „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, fostul om de televiziune a oferit un interviu în cadrul căruia a spus că are o mare grijă cu care va merge la drum. Se pare că mama lui s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar în sufletul concurentului deja s-a instalat panica.

„Cel mai mult o să îmi lipsească mama pentru că a avut niște probleme de sănătate recent. Cred că o să îmi fie foarte greu să nu știu dacă e bine, dacă nu e bine și cum evoluează starea ei de sănătate!”, a declarat el.



În ceea ce privește probele din competiție, Răzvan Botezatu a spus clar cu ce nu se simte deloc confortabil. Se pare că una dintre provocările sezonului trecut, cea în care un concurent a fost închis într-un coșciug plin de șobolani, îl sperie cel mai mult pe fostul om de televiziune.

„Proba cu coșciugul mi se pare cea mai dificilă pentru că ești închis acolo și nu vezi. Măcar dacă văd, știu cu ce mă întâlnesc acolo. Dacă sunt închis într-un coșciug, deja e totul foarte creepy. Dacă mai simt că mai urcă ceva pe mine, cred că am leșinat direct. Dacă va fi proba asta, va fi cea mai grea”, a mai spus el.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Show-ul începe în curând la PRO TV și vă fi disponibil în avans pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni