Ruby nu mai arata asa! Vedeta si-a schimbat radical look-ul: "Parca esti din Avatar!"

Ruby nu mai arata asa! Vedeta si-a schimbat radical look-ul: "Parca esti din Avatar!"

Ruby s-a intors de ceva vreme din junga, dar pare sa ii fie dor de meleagurile africane si de peripetiile traite in reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Vedeta pregateste lansarea unui nou videoclip, realizat in colaborare cu Dorian Popa, in care sunt mari sanse sa il vedem si Catalin Morosanu, castigatorul show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Fanii lui Ruby au avut parte de o surpriza de zile mari atunci cand au intrat pe pagina oficiala a cantaretei. Artista a publicat o imagine in care este aproape de nerecunoscut. Pentru noul proiect in care este implicata, vedeta si-a schimbat total look-ul. Parul lung si matasos al vedetei a fost inlocuit cu dreduri, iar machiajul, adaptat la acest stil excentric. Pana si bijuteriile purtate de Ruby ne amintesc de accesoriile africane.

Citeste si: Dorian Popa, eclipsat de iubita sa! Cum au fost surprinsi cei doi si cu ce a reusit Claudia sa atraga privirile tuturor

Admiratorii artistei au fost incantati sa isi vada idolul intr-o astfel de ipostaza. Imaginea a strans peste 11 000 de like-uri si a primit numeroase comentarii in care fanii isi manifestau admiratia pentru curajul artistei de a trece printr-o astfel de transformare.  

Buna, sunt Ruby!❤️

Posted by Ruby Official on Sunday, May 3, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni