• PRO TV
  • "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" a avut aseara marea finala! Catalin Morosanu este primul roman Rege al junglei!

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" a avut aseara marea finala! Catalin Morosanu este primul roman Rege al junglei!

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" a avut aseara marea finala! Catalin Morosanu este primul roman Rege al junglei!

Dupa 21 de zile in care a rezistat ca un adevarat luptator, Catalin Morosanu a fost incoronat de catre publicul din Romania cu titlul de Regele junglei! Coronita de flori, sceptru, tron, multe confetti si emotii, acestea ar fi cateva dintre cuvintele care descriu ultimul episod al super reality show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici!.

Intrebat cum este sa fii Regele junglei, Morosanu a declarat: “Sincer, este un sentiment extraordinar! Prin ce am trecut in aceste 21 de zile nu poate fi spus in cuvinte frumoase. A fost o incununare a suferintelor si a fericilor din jungla. Ma simt bucuros si, in acelasi timp, usurat ca s-a terminat. Nu ma asteptam sa castig, ma asteptam Dorian sa fie castigator. De-abia acum dimineata m-am trezit, m-am intalnit cu Ruby si pe Dorian la un mic dejun adevarat si am inceput sa dansam de fericire. Ne simtim victoriosi, e o senzatie care nu poate fi descrisa.”

Finala reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 23:08, fiind urmarita la nivel national de aproximativ 2.8 milioane de romani. In minutul de aur de la 22:37, peste 3.5 milioane de persoane urmareau aventurile finalistilor in tabara special amenajata in cea mai salbatica zona a Africii de Sud. 

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18-49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 17.5 puncte de rating si 35.0% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina 6.3 rating si 12.6% share.  

Si pe segmentul publicului din mediul urban show-ul s-a clasat pe primul loc in preferintele publicului, inregistrand 13.8 puncte de rating si 24.9% share, in timp ce locul doi a obtinut un rating mediu de 4.9 puncte si 8.9% cota de piata. Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider absolut de audienta si la nivel national, obtinand 15.0 puncte de rating si un share de 26.9%, fata de locul doi care a inregistrat un rating de 5.8 si 10.5% share.

Lacrimi si dinti 

Dorian a fost cel ales sa treaca prin Provocarea junglei – Lacrimi si dinti, fiind nevoit sa se aseze pe un scaun de dentist si sa tina in gura, timp de 30 de secunde, animale vii. A avut emotii mari, lucru care se putea vedea in privire si reactii. Viermi, gandaci, crabi, limax si o lacusta care l-a intepat foarte tare pana ce i-au dat lacrimile. Cu toate acestea, Dorian s-a descurcat admirabil si a reusit sa obtina trei stele. Spiritul sau de luptator l-a facut sa accepte si bonusul provocarii aducandu-i si cea de-a patra stea. “Nu-mi vine sa cred ca am reusit”, au fost cuvintele lui Dorian la finalul probei. Colegii sai au fost foarte mandri de reusita lui, iar Ruby a spus: “A venit plangand ca un copil”.

Singura casca 

Morosanu a fost cel care a trebuit sa infrunte timp de 4 minute lighioanele care i-au fost turnate in casca. Ambitia lui Catalin a pornit de la reusita lui Dorian de a castiga patru stele, astfel s-a luptat cu gandaci, viermi si omizi timp de 3 minute. Cu toate ca insectele ii intrau in nas, i se urcau pe cap si il gadilau, Morosanu a rezistat inca un minut bonus pentru cea de-a patra stea. Singura intrebare pentru Dr. Duncan a fost, din nou: „Pot sa cant?”, avand deja un hit celebru „Lasa cucu-n pace”. „Am intrat in panica, dar am reusit sa ma linistesc dupa, a fost ca-n filmele de groaza!” au fost cuvintele lui la finalul probei.

Scarbiti, va rog! 

Ruby a fost nevoita sa treaca testul poftelor la Provocarea junglei - Scarbiti, va rog!. Dupa foametea din jungla africana, lui Ruby i-au fost servite fripturi delicioase, sarmalute, papanasi si alte delicii culinare, in paralel cu creier de vaca, sarmale cu testicul de porc, penis de taur si anus de strut. Pentru a castiga aceasta proba, Ruby a ales doar mancarurile speciale, spunand : ”De restul am timp sa ma satur acasa“. Ea s-a chinuit sa manance toate cele 3 preparate si unul bonus, insa pentru ca unele alimente erau foarte greu de mestecat, ea a reusit sa plece in final cu o singura stea. A fost foarte dezamagita si a spus printre lacrimi: “E ultima proba si mi-ar fi placut sa iau toate stelutele”. Insusi regele junglei, Catalin Morosanu a spus: „Proba Rubinei a fost cea mai grea”.

Marea finala Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Cei trei semifinalisti au indurat toate aceste provocari pentru o masa completa cum nu au mai avut din momentul in care au intrat in jungla! Dorian s-a luptat pentru aperitiv, care a fost un hamburger delicios cu cartofi prajiti si suc, Morosanu a pus pe masa felul principal – pizza, iar Ruby i-a indulcit pe baieti cu un savuros tort de ciocolata. Cei trei au spus rugaciunea si au multumit pentru bucatele primite, savurand ultima masa in tabara ce le-a fost casa timp de trei saptamani.

Au trecut 21 de zile de jungla, 21 de zile grele pentru concurenti. Au fost trei saptamani in care cei din tabara s-au schimbat enorm, au trecut peste propriile frici, au luptat cu foamea, oboseala si provocarile foarte grele ale concursului. 

Aseara, telespectatorii si-au votat favoritii. Astfel, Ruby a ocupat locul trei si s-a alaturat lui Cabral si Bobonete in platou, unde a dat iama in struguri, iar primul lucru pe care l-a cerut a fost suc. Si pentru Dorian, clasat pe locul doi, fructele din platou au fost prima tentatie cand a iesit din tabara. Cele mai multe voturi din partea publicului le-a obtinut Morosanu, care a fost declarat Regele junglei. Dupa ce a aflat ca este marele castigator, Catalin a ramas in tabara si a inceput sa vorbeasca singur si sa se auto-convinga ca Moartea din Carpati a devenit Regele junglei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni