Sunt celebru, scoate-ma de aici! Doua saptamani in Africa de Sud: mai putine celebritati in tabara, dar tensiunea creste

Sunt celebru, scoate-ma de aici! Doua saptamani in Africa de Sud: mai putine celebritati in tabara, dar tensiunea creste

Alina Plugaru, Andreea Moldovan, Catalin Morosanu, Dorian Popa, Gina Pistol, Luminita Nicolescu, Ruby si Vladimir Draghia sunt cei 8 care au ramas in lupta pentru titlul de Regina sau Regele junglei!

Au ramas 8 celebritati in tabara din jungla

In tabara din jungla africana, jocurile au inceput sa fie din ce in ce mai serioase! Cele 8 celebritati resimt din ce in ce mai puternic lipsa mancarii! De cand au inceput eliminarile, concurentii sunt cei care voteaza cine participa la Provocarea junglei, asa ca si-au dat seama ca este nevoie de strategii pentru alegerea celui care va incerca sa aduca portii de mancare extra in tabara.

Plusuri si minusuri, in functie de abilitatile fiecaruia, aceasta este strategia care a reiesit dupa o lunga discutie in jurul focului. Catalin nu se duce la probe care ar putea implica mancat sau inaltimi, iar Vladimir ar vrea sa participe la probe cu mancare. 

Multe kilograme in minus

Cele opt celebritati care au mai ramas in Africa de Sud au slabit, cumulat, aproximativ 30.8 kilograme! Chiar daca unii dintre ei nu au stiut exact cate kilograme aveau cand au intrat in tabara, au estimat, iar rezultatele sunt urmatoarele:

  • Dorian avea 82 de kilograme, iar acum are 73
  • Luminita are acum 52.6 kilograme si avea initial 54
  • Catalin Morosanu avea 110 kilograme, iar acum are 103.5
  • Ruby a estimat ca a intrat in tabara africana cu 47 de kilograme, iar acum are 46.4
  • Andreea Moldovan a estimat si ea ca a intrat cu 54 de kilograme, iar acum are tot 54
  • Gina a inceput aventura in Africa de Sud cu 56 de kilograme, iar acum are 50.1
  • Alina a estimat ca avea 59 de kilograme cand a intrat in show, iar acum are 58 kg
  • Vladimir a venit in tabara cu 82 de kilograme si a slabit pana la 75.6

Fiecare a trebuit sa estimeze cate kilograme are, iar cel mai aproape de raspunsul corect a fost Vladimir, care a primit recompensa o poza cu el si mama lui. Momentul in care a primit poza, Draghia nu a stiut cum sa reactioneze si a spus ca ar fi preferat sa primeasca o ciocolata.

Saptamana trecuta, foamea a facut-o pe Luminita sa manance homar! Fiind vegetariana, acesta a fost un pas imens pentru ea si a impresionat toti colegii din tabara.

Certuri si lacrimi

Mihai Traistariu si restul colegilor, Catalin si Mihai, Catalin si Gina, Dorian si Alina Plugaru, Dorian si Elena Lasconi, Andreea si Elena Lasconi, Catalin si Ruby, Dorian si Catalin, meniul a fost complet si saptamana trecuta! Fie ca au fost certuri restranse sau generale, saptamana cu numarul doi a prins celebritatile flamande si nedormite din cauza ploilor. Acestea sunt cele doua ingrediente care au generat fiecare neintelegere din tabara.

De luni pana duminica Africa de Sud ajunge in Romania, de la 20:30, numai la PRO TV!

PRO TV – Gandeste liber! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni