Sunt celebru, scoate-mă de aici!! Episodul 1: Concurenții au ajuns în Dominicană. Primele reacții ale vedetelor

Sunt celebru, scoate-mă de aici!! Episodul 1: Concurenții au ajuns în Dominicană. Primele reacții ale vedetelor

12 celebrități din România au lăsat confortul de acasă și au acceptat cea mai intensă provocare a vieții lor, în reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentat de Cabral și Adela Popescu. 

Urmăriți luni, 5 septembrie, la PRO TV, prin ce alte probe extreme sunt nevoite să treacă cele 12 celebrități care au acceptat provocarea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

 

Răzvan Botezatu se ceartă cu echipa sa, din cauza nominalizării

Răzvan Botezatu nu este de acord cu strategia echipei sale, care a dus la nominalizarea sa la proba spre eliminare, așa că încearcă să-și facă un aliat în persoana Lidiei Buble. 
 


Răzvan Botezatu, terorizat de șobolani la proba spre eliminare: ”Dacă trece peste asta fără infarct…”

Răzvan și Paul au de trecut o probă aparent imposibilă, care presupune ca aceștia să-și bage capul într-un acvariu cu șerpi, tarantule și șobolani. 
 

Concurenții propun la proba în vederea eliminării pe Paul Diaconescu și Răzvan Botezatu

Concurenții din ambele tabere se votează unul pe altul, iar cel care rămâne ultimul este nevoit să participe la o probă de departajare. Astfel, Paul Diaconescu și Răzvan Botezatu ajung să concureze unul împotriva altuia.
 



Paul Diaconescu, legat de copac: ”Fă-mă de noroi”

Proba la care trebuie să participe câte doi concurenți de la fiecare echipă implică mult noroi, tarantule și șobolani.

Dacă Cristi Mitrea face echipă cu Tania Popa, Paul Diaconescu este la mâna lui Ruxi.

 


Bia Khalifa se dezbracă și se duce să facă un duș. Reacția lui Cornel Palade: ”M-a luat ficatul!”

Pentru că i s-a făcut cald, Bia Khalifa decide să se dezbrace și să meargă la duș. Ceilalți concurenți sunt contrariați, iar Cornel Palade are o reacție mai mult decât amuzantă. ”M-a luat ficatul!”, declară acesta, în timp ce se ține cu mâna de inimă. 

 


Bia Khalifa, atacată de o insectă în toiul nopții

În prima noapte în junglă, Bia Khalifa a fost atacată de o insectă, astfel că aceasta a fost nevoită să țâșnească din pat pentru a scăpa de ea.

Cu această ocazie, concurenții au putut să vadă, fără cenzură, ținuta sumară în care s-a culcat aceasta.

 


Anisia și Mara Bănică își aleg taberele. Cine ajunge în Tabăra Plăcerilor și cine – în tabără Belelelor

Pentru că fost desemnate lideri, Anisia și Mara au acum ocazia să-și aleagă echipele. Prima alegere a Anisiei este Cornel Palade, în timp ce Mara îl desemnează pe Giani Kiriță. Vedeți în video care sunt echipele complete.

 


Bia Khalifa face un târg cu Paul Diaconescu și Cornel Palade: ”Când vă văd la pământ, trebuie doar să mă dezbrac”

În tabără, Bia Khalifa încearcă să-și facă aliați și se alături concurenților Cornel Palade și Paul Diaconescu. Aceasta se oferă să se dezbrace, având și ea condiția să fie susținută la probe. 

Mai apoi, ceilalți concurenți îi reproșează faptul că i-a aruncat un pahar cu apă în față lui Ruxi. ”Ai Tourette sau ce?”. Giani Kiriță intervine și el în discuția aprinsă, destul de ferm. 

 


Mara Bănică luptă pentru poziția de lider: ”Să nu-mi pui șarpele pe față!”

După Anisia Gafton, Mara Bănică are de executat aceeași probă, cu steluțele care trebuie recuperate dintre tarantula și șobolani. Aceasta reușește să-și păstreze cumpătul chiar și atunci când i se pun pe trup mai mulți șerpi de dimensiuni considerabile. 
 

 

Anisia Gafton trebuie să treacă proba, înconjurată de șerpi, tarantule și șobolani

Pentru a deveni liderul Taberei Plăcerilor, Anisia Gafton trebuie să ducă la îndeplinire o probă fizică. Aceasta trebuie să găsească opt steluțe și să le fixeze cu ajutorul unui magnet într-un loc desemnat. Doar că, în acest timp, trebuie să stea între tarantule, șobolani și șerpi de mai multe mărimi. 
 



Vedetele au ajuns în tabără. Bia Khalifa se schimbă de față cu toată lumea: ”Oricum, eu stau foarte mult dezbrăcată

Cei 10 concurenți ajung în tabără, iar Bia Khalifa nu se dezice de renumele ei și se schimbă de față cu toată lumea.

Paul Diaconescu nu este impresionat: ”Este o pată de culoare… în același timp, nu e ceva lasciv”.

 


Cine sunt cei doi lideri de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Primii doi concurenți care au terminat în cel mai scurt timp prima probă a emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” devin lideri de echipă. Aceștia au posibilitatea să-și aleagă concurenții cu care vor fi în echipă și, în urma altei probe, vor ajunge în Tabăra plăcerilor sau în Tabăra belelelor. 

 


Lidia Buble, tarantulă la grătar: ”Arată ca un puroi verde”

Lidia Buble a început să plângă când a văzut ce are de mâncat. Preparatul ei se numește tarantulă la grătar și artista a fost nevoită să-l paseze înainte de a-l îngurgita.

La rândul lui, Giani Kiriță a primit ochi de pește. ”Mi-am dat cu paharul de apă în ochi, să-mi revin, să nu vomit… Nu știu, a fost ceva rău”.
 


Tania Popa mănâncă frigărui de insectă: ”S-a spart în gură”

Este rândul actriței Tania Popa să vadă ce are în farfurie. Aceasta trebuie să mănânce frigărui de insectă și, după o reacție înfricoșată și dezgustată în același timp, duce provocarea până la cap.

Ulterior, aceasta mărturisește că ”la doi din ăia mai mari li s-a spart burta… a ieșit o zeamă scârboasă, cu iz de vomă”.
 


Bia Khalifa mănâncă penis de taur

La prima cină ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Bia Khalifa trebuie să mănânce penis de taur.

Dacă unii dintre concurenți o încurajează, alții își exprimă dezgustul. În timp ce încearcă să îngurgiteze preparatul, Biei i se pare că Rux nu o ajută, așa că îi aruncă un pahar cu apă în față. 

 


Prima cină în Dominicană: Răzvan Botezatu mănâncă ochi de vacă: ”Am înghițit”

Cei 12 concurenți sunt întâmpinați cum se cuvine în jungle dominicană. Aceștia sunt așezați la masă, pentru o cină cel puțin specială.

Astfel, primul care are ”plăcerea” să guste din preparatul de sub cloș este Răzvan Botezatu. Acesta trebuie să mănânce, pentru a avea șansa de a fi desemnat lider, ochi de vacă.

 


Răzvan Botezatu și Anisia Gafton: ”Te-ai căsătorit”

Ultimii concurenții care sosesc la petrecerea de bun-venit a emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sunt Anisia Gafton și Răzvan Botezatu.

Cei doi sosesc împreună, motiv pentru ceilalți să facă glume. 

 


Bia Khalifa: Eu sunt fix persoana pe care nimeni nu o suportă, dar la care toată lumea se uită

Concurenții ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” continuă să sosească la petrecerea de bun-venit, iar printre aceștia se numără și creatoare de conținut pentru adulți Bia Khalifa.

”Mi se pare că acest reality show este ocazia perfectă pentru a arăta lumii cum sunt eu de fapt… Eu nu am nevoie de un titlu, se știe că sunt regină”.
 

Mara Bănică s-a întâlnit cu Giani Kiriță: ”Să vezi beleaua cât sarmaua”

Concurenții au început să sosească, separat, la petrecerea de bun-venit, iar Mara Bănică se numără printre aceștia.

”Eu, fiind jurnalist, mă străduiesc să fiu un om corect și bun… Cel mai dor îmi va fi de copiii mei. Sunt absolut sigură că show-ul ăsta o să fie provocarea vieții mele”, declară Mara Bănică.

 


Cum arată casa în care stau Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană

Show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” tocmai a debutat la PRO TV, iar prezentatorii Adela Popescu și Cabral au ajuns în casa de unde vor comenta cele mai tari faze ale emisiunii.

Dacă cei 12 concurenți ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” vor locui, efectiv, în junglă, Adela Popescu și Cabral au parte de o vilă chiar deasupra râului, decorată în stil tradițional.

”Tu îți dai seama că vor trăi în junglă? Fără pat, fără telefon, fără familie... fără duș și fără mâncare”, se gândește Adela la cei 12 concurenți care au acceptat provocarea de a participa la emisiunea ce desemnează Regele sau Regina junglei.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni