• PRO TV
  • Sunt celebru, scoate-mă de aici! Episodul 2: Vedetele se confruntă cu frica de înălțime

Sunt celebru, scoate-mă de aici! Episodul 2: Vedetele se confruntă cu frica de înălțime

Sunt celebru, scoate-mă de aici! Episodul 2: Vedetele se confruntă cu frica de înălțime

În această seară, începe adevărata provocare pentru concurenții aflați în jungla dominicană. Cei 12 vor fi nevoiți să lupte într-o probă fizică extremă ce le va pune la încercare abilitatea de a se lupta cu frica de înălțime. 

Cristi Mitrea scapă o bucată de carne în foc. Reacția lui Giani Kiriță: „Asta e o lecție de viață, să aștepți”

Concurenții din tabăra Belelelor sunt foarte bucuroși că Tania și Răzvan au câștigat 4 porții de carne și un coș cu legume. Cristi Mitrea a dorit să-și gătească singur bucata de carne și a scăpat-o în foc. Reacțiile celorlalți nu au întârziat să apară. 


Lacrimi de bucurie. Care este recompensa probei „Frici și Delicii”

La finalul probei „Frici și Delicii”, Tania Popa a izbucnit în plâns, mândră că a reușit să câștige, împreună cu Răzvan, 4 porții de carne cu garnitură.


Tania Popa, îngrozită de șobolanii care i se urcă pe mână 

La un moment dat, Tania trebuie să-și introducă mâna murdară de ou și făină într-un spațiu cu șobolani. Concurenta este îngrozită în timp ce rozătoarele mișună pe lângă mâna ei.   


Tania Popa, reacție amuzantă după ce îi cad pe cap ouă și făină: „Hai că fac o plăcintă”

Tania Popa nu se poate abține să nu țipe în timp ce se deplasează prin tunelul groazei. Frica o cuprinde din ce în de mai mult, mai ales când trebuie să scoată steluțele din spațiile pline cu șobolani sau cu tarantule. 


Răzvan Botezatu, îngrozit de misterul jocului „Frici și Delicii” 

O nouă probă le dă palpitații Taniei Popa și lui Răzvan Botezatu, concurenții din tabăra Belelelor, aleși să participe. 
 
Răzvan intră primul într-un tunel în care trebuie să găsească toate steluțele ascunse. Concurentul este îngrozit de misterul jocului, pentru că nu vede ce insecte și animale mișună în spațiile unde sunt ascunse stelele. 

Cum o descrie Bia Khalifa pe Mara Bănică: „E tristă, are nevoie de ajutor”

După ce au câștigat proba pentru recompensă, concurenții din tabăra Belelelor discută despre echipa lor. Răzvan Botezatu consideră că ceilalți, din tabăra Plăcerilor, sunt mult mai uniți decât ei. 
 
În timpul unei discuții cu Răzvan și cu Ruxi, Bia Khalifa o descrie pe Mara Bănică: „Este extraordinar de previzibilă, extraordinar de ipocrită și extraordinar de supărată. Ea e tristă, are nevoie de ajutor profesionist. Urgent! Are nevoie de un doctor, de un dermatolog, de un dietolog, de un psiholog”.


Reacția Lidiei Buble după ce bea un smoothie de viermi 

Lidia Buble și Bia Khalifa au fost adeversare la proba pentru recompensă. Pentru că niciuna nu a reușit să spargă oul aflat sub castron, ele trebuie să bea câte un smoothie alcătuit din viermi și tarantule.

Paul sau Giani ? Cine a băut un smoothie din intestine de broască 

O nouă probă i-a pus în dificultate pe unii concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De data aceasta, concurenții din ambele tabere se luptă pentru câteva găini. 

Cel care pierde poate să bea un smoothie dezgustător, doar ca să mai ia un punct de la adeversar. Primii care se întrec sunt Paul și Giani. 

 


Concurenții fac atmosferă în junglă. Cum s-au distrat după o noapte ploioasă 

După o noapte grea, când ploaia le-a creat mai multe probleme, concurenții din ambele tabere au încercat să-și ridice moralul prin muzică. Fiecare a încercat să facă atmosferă și a cântat o melodie preferată. 

Bia Khalifa, nemulțumită că Anisia îi spune să spele vasele. „Și eu pot să fiu rea”

În calitate de lider de tabără, Anisia trebuie să aibă grijă ca toate sarcinile să fie îndeplinite după cum s-a stabilit de la bun început. Bia se arată deranjată că Anisia o pune la treabă. 

„Pe mine nu mă trezești din somn să-mi spui că vasele nu-s spălate”, spune Bia Khalifa, nemulțumită.  


Ploaia le-a dat bătăi de cap concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”


Somnul concurenților de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, a fost întrerupt de o ploaie torențială. La un moment dat, li s-a părut că o creangă a fost lovită de fulger. 


Cum se bucură Anisia Gafton pentru recompensă 
În tabăra Plăcerilor e bucurie mare. Anisia este foarte mândră pentru că a reușit să câștige proba anterioară și fuge să aducă proviziile.

„A fost o mare bucurie! Mi-a căzut și prosopul. Nici nu mai conta că mi s-a văzut vuvuzela, că mi s-a văzut Africa din spate”, glumește ea. 


Ce echipă a câștigat proba de înălțime și care a fost premiul 

Tabăra Plăcerilor s-a bucurat de victorie la proba de înălțime și au putut să-și aleagă cele 5 fructe și legume. 

La finalul jocului, Adela a făcut o adevărată demonstrație de curaj. A sărit, la fel ca și concurenții, de pe platforma amplasată la o înălțime foarte mare. 



Lidia Buble a căzut de pe plasă la proba de înălțime. Cum au încurajat-o colegii din echipă

Lidia Buble nu a reușit să se prindă cu mâinile de plasă și a căzut. Concurenta din tabăra Belelelor a încercat să urce până la scară, dar timpul a expirat înainte ca ea să poată recupera stegulețele de pe plasă. 

„Am plecat cu frică la drum, nu am avut vână” (...) Trebuie să ai forță mare în brațe”, spune Lidia. 

Colegii au susținut-o pe tot parcursul probei. „Lidia, nu-i nicio problemă tăticule, vino încoace”, i-a spus Cornel Palade. 


Cum s-a descurcat Anisia la proba de înălțime 

Chiar dacă nu a avut un salt tocmai reușit, Anisia a reușit să adune aproape toate stegulețele de pe plasă, spre bucuria colegilor din echipa ei. 

„Băi, frate, e numărul 1”, a exclamat Bia Khalifa


Giani, terifiat de proba la care trebuie să participe: „Îmi tremură inima”

„Veți juca individual, dar rezultatul va fi de echipă. Concurentul o să fie pe o platformă la mare înălțime, iar la semnalul nostru sare și încearcă să ajungă pe plasă. Asta cere agilitate, putere în picioare și curaj. Din moment ce concurentul a aterizat pe plasă, are două minute la dispoziție să adune cât mai multe steaguri. După cele două minute, va trebui să se arunce în gol. La final, câștigă jocul echipa care reușește să adune cele mai multe steaguri!”, vor spune Adela Popescu și Cabral. 

În urma tragerii la sorți, Giani și Lidia vor concura pentru tabăra Belelelor, iar Anisia și Alex, pentru tabăra Plăcerilor. Giani recunoaște că are frică de înălțime: „Îmi tremură inima”


Cornel Palade o îmbrățișează pe Bia Khalifa: „Păpușă de fată care ești, viața mea!”

Înainte de a afla ce îi așteaptă în continuare, concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” asistă la un moment amuzant, oferit de Cornel Palade și Bia Khalifa. 

„Eu nu am nevoie de îmbrățisare”, spune Bia.

„Mai taci tu din gură. „Ești disperată după o îmbrățișare”, îi răspunde Cornel Palade

„Păpușă de fată care ești.Viața mea!”, a continuat actorul. 
 


Sursă foto: captură video, arhiva PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni