"Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, episodul 4! S-au adunat o serie de tensiuni între concurenții celor două tabere

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, episodul 4! S-au adunat o serie de tensiuni între concurenții celor două tabere

"Sunt Celebru, scoate-mă de aici!", show-ul care pune la încercare răbdarea și fricile vedetelor din România, revine cu un nou episod astăzi, 11 septembrie, 2022. Iată cu ce s-au confruntat cele două tabere de celebrități în ediția 4 a emisiunii:

Cele două tabere aleg concurenții care vor participa la jocul de nominalizare

Nevoiți să aleagă doi concurenți pentru a fi trimiși către jocul de nominalizare spre eliminare, cele două tabere au cântărit bine situația și au ajuns la o concluzie: Cristi Mitrea și Alex Bogdan vor fi cei care se vor duela.



Bia scapă cheesecake-ul câștigat la ultima probă. Cum reacționează ceilalți colegi

Norocul nu a fost nici de partea celor din tăbăra belelelor. Deși au câștigat proba băuturilor care le-a adus un cheesecake și tricourile mult râvnite, lidera taberei, Bia Khalifa a dat-o în bară în ultimul moment. În timp ce toți ceilalți așteptau să guste din desertul delicios, tânăra a avut ghinionul să-l scape pe jos și să-l livreze colegilor cu frunze și pământ.




Giani Kiriță consideră că Răzvan Botezatu nu are abilități de lider: "N-ai nicio treabă cu liderul"

Faptul că Răzvan Botezatu a ales-o pe Lidia Buble pentru proba cu miza dublă nu l-a mulțumit pe Giani Kiriță, care i-a reproșat că nu s-a consultat cu echipa înainte de a lua o decizie. Mai mult, fostul fotbalist i-a spus că nu are abilitățile necesare pentru a fi lider.

 



Lidia Buble, în lacrimi după ultima proba. Ce i-au reproșat Giani Kiriță și Cristi Mitrea

Rezultatul probei cu cockail-uri nu a fost unul fericit pentru echipa Lidiei Buble, iar colegii au ținut să-i reproșeze asta. Supărată de reacția celorlalți, dar și de faptul că a pierdut și nu le-a adus colegilor râvnitul cheescake, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi.



Concurenții participă la jocul cu surprize pentru o miza dublă. Cum s-au descurcat cele două tabare în fața cocktail-urilor de insecte

Un alt joc, o altă provocare. De data aceasta, miza este una dublă: câștigătorii vor primi un cheescake și vor putea decide cu ce tricouri vor rămâne până la finalul emisiunii. Cum era de așteptat, nici proba aceasta nu a fost una ușoară pentru stomacul celebrităților, care au trebuit să joace ping pong cu băuturi făcute din insecte, ulei din intestine de pește sau muște. 


Ce li s-a întâmplat concurenților pe timpul nopții 

În jungla din Republica Dominicană, noaptea nu este atât de liniștită pe cum pare. Pe lângă insectele și vietățile care le dau târcoale, celebritățile s-au confruntat și cu nebunia găinilor primite la una dintre probe, care au rămas libere și și-au făcut de cap.



"Jos tricoul, jos tricoul"! Ruxi se dezbracă în fața celorlalți concurenți

După ce au ajuns în tabăra plăcerilor, unde tricoul este portocaliu, Răzvan Botezatu și cei din echipa sa decid că le plac mai mult tricorile de culoare mov. Din acest motiv, celebritățile își provoacă adversarii să se dezbrace, iar Ruxi ia provocarea în serios, renunțând complet la tricou.


Momente tensionate între Cornel Palade și Bia Khalifa: Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă din partea unei femei"

Tensiunea dintre concurenți s-a instalat și între Cornel Palade și Bia Khalifa, cea din urmă acuzându-l pe actor că este un manipulator mincinos. Cearta, care a început de la o oală de orez arsă, a ajuns la insulte șocante din partea creatoarei de conținut pentru adulți, care a fost mustrată de colegi că nu se cuvine să jignească un om în vârstă și un artist de rangul lui Cornel Palade.

 


Bia Kahlifa, vulnerabilă în fața celorlalți concurenți. Ce mărturisiri șocante a făcut despre copilăria sa

Deși este impenetrabilă în majoritatea timpului, Bia Khalifa decide să se arate vulnerabilă în fața celorlalți concurenți și să vorbească despre abuzul suferit în copilărie din partea tatălui. La auzul spuselor sale, concurenții rămân șocați de condițiile în care a putut să trăiască tânăra.

 


Cornel Palade și-a luat animal de companie în junglă: "Îl cheamă Bobiță"

Plictiselii din junglă i-a căzut victimă și Cornel Palade, care a venit cu o idee ingenioasă: să-și facă un animal de companie dintr-o piatră. A botezat-o Bobiță și a început să o plimbe prin cele două tabere.



Răzvan Botezatul îi arată posteriorul Marei Bănică la adevăr și provocare: "Să te epilezi băi"

În timp ce Mara Bănică participă la testimoniale, celelalte celebrități îl provoc pe Răzvan Botezatu, cel cu care jurnalista a tot avut tachinări, să îi arate posteriorul. Luată prin surprindere, Mara Bănică are o reacție neașteptată.


Concurenții joacă adevăr sau provocare în junglă. Giani Kiriță face twerk


Pentru a alunga plictiseala, concurenții decid să joace adevăr sau provocare. Primul concurent care învârte sticla este Giani Kiriță, care este provocat de Anisia Gafton să danseze twerk.
 


Condițiile din junglă nu îi priesc lui Cornel Palade: "Chemați un doctor"

Condițiile precare din junglă și lipsa de alimente nu îi priesc lui Cornel Palade, care își îngrijorează colegii cu starea de rău. Simțind că îi scade tensiunea, actorul vrea să audă opinia unui doctor.

 



Răzvan Botezatu și Bia Khalifa participă la jocul taberelor. Cine își va duce echipa în tabăra plăcerilor

O nouă probă îi are în centru pe Răzvan Botezatu și pe Bia Khalifa, care se luptă pentru a-și duce echipa în tabăra plăcerilor. Provocarea este să învârtă cu limba trei steluțe de diferite mărimi, dispuse pe un filet în timp ce fac o baie cu diferite lichide, făină și ouă.

 


Mara Bănică și Giani Kiriță îl sfidează pe Răzvan Botezatul, liderul taberei belelelor, iar pedeapsa nu întârzie să apară

Concurenții din tabăra belelelor, condusă de Răzvan Botezatu, se plâng de mizeria din baia, iar vinovații sunt Mara Bănică și Giani Kiriță. Deranjat de faptul că nu și-au respectat atribuțiile de a face curat la baie, Răzvan Botezatul, liderei taberei de săptămână aceasta, le-a acordat celor doi o pedeapsă: să culeagă un braț de lemne.


Nuntă în Republica Dominicană. Bia Khalifa dansează lasciv lângă Cornel Palade 

Când te afli izolat în Republica Dominicană, fară telefon și alte activități interesante, faci tot posibilul să alungi plictiseala, chiar și prin idei ușor nebunești. Așa se face că taberele celebrităților au pus la cale o nuntă cu mare fast, cu Giani Kiriță și Anisia Gafton în rolul mirilor. La momentul amuzant au luat parte toate vedetele, fiecare cu rolul propriu, iar la final a avut loc și un dans lasciv din partea Biei Khalifa pentru Cornel Palade.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni