Sunt celebru, scoate-mă de aici: Episodul 8 – Primul concurent care cedează psihic și pleacă din junglă

Sunt celebru, scoate-mă de aici: Episodul 8 – Primul concurent care cedează psihic și pleacă din junglă

În această seară,într-o nouă ediție ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, un concurent ajunge în punctul în care nimic nu-l mai poate motiva să rămână în show și cedează psihic.

Decizia lui Răzvan Botezatu stârnește un mic conflict între tabere: ”Ai alți lași în echipă” Decizia lui Răzvan Botezatu de a ieși din concurs stârnește un mic conflict între Ruxi și Giani Kiriță. Fostul fotbalist se simt lezat atunci când Ruxi îi spune lui Botezatu că este cel mai curajos din echipă. ”Nu ești un laș, ai alți lași în echipă”.

Răzvan Botezatu strigă: ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Reacția celorlalți concurenți

”Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic... Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pâmânt”, spune Răzvan Botezatu după ce rostește  ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, frază care-l scoate automat din cel mai intens experiment al momentului. Vestea va cădea ca un fulger peste ceilalți colegi din tabără. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni