Sunt celebru, scoate-ma de aici! Ziua 9. Dragobetele a fost sarbatorit ieri in Africa de Sud!

Sunt celebru, scoate-ma de aici! Ziua 9. Dragobetele a fost sarbatorit ieri in Africa de Sud!

Suspans, emotii, lacrimi, povesti, adrenalina, cele 12 celebritati au simtit ca ieri a fost Dragobetele! Pentru ca a fost o zi deosebita, in show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! au sarbatorit cu totii si au avut parte de multe surprize.

In cea de-a noua zi a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici!, PRO TV a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:29 - 22:29. Aventurile din tabara celebritatilor au tinut in fata televizoarelor peste 2.1 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 21:26, peste 2.8 milioane de persoane urmareau ce se intampla in Africa de Sud.

La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus topul audientelor cu 15.2 puncte de rating si 31.6% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina un rating mediu de 6.1 puncte si 12.6% cota de piata.

Catalin Morosanu – eroul din umbra

Cei dragi sunt la aproximativ 10.000 de kilometri distanta, asa ca cele 12 celebritati au fost invitate sa le transmita un mesaj celor de acasa. Catalin Morosanu i-a impresionat pe toti pana la lacrimi cu vorbele frumoase scrise pentru mamica pe care si-ar dori-o orice copil. Cu aceasta ocazie, Catalin si-a aratat sensibilitatea si faptul ca, in spatele aspectului si al imaginii de om agresiv, el este sensibil si foarte iubitor.

Tot el este cel care ii motiveaza pe majoritatea concurentilor, insa nu din dorinta de a iesi in evidenta si a se face cunoscut. “Pare foarte agresiv, dar e un copil mai mare”, spune Gina despre el, iar Andreea continua: “Catalin e un barbat sensibil”

Catalin isi gaseste mereu timp sa discute cu majoritatea celebritatilor din jungla africana si este un om pe care se bazeaza cu totii. In fiecare zi, chiar daca nu se vede intotdeauna la televizor, concurentii il cauta pe Catalin si, doi cate doi, il iau la discutii si i se confeseaza. Iar Morosanu are intotdeauna rabdare si sfaturi pentru fiecare dintre ei.

Este omul potrivit si pentru tonifierea celebritatilor. Sala de sport pe care a improvizat-o in tabara din jungla ii ajuta sa se mentina in forma, atat cat este posibil in conditiile din tabara. Pe cativa dintre ei ii si antreneaza: Gina, Andreea, Vladimir.

 Medic in tabara, pentru Luminita

Ieri, in tabara celebritatilor a fost nevoie de interventia doctorului. Luminita Nicolescu s-a simtit foarte rau, nu mai putea sa se ridice din pat sau sa vorbeasca.

Interventia doctorului a stabilit ca este vorba de o deshidratare puternica, iar colegii din tabara nu au ezitat sa comenteze atitudinea Luminitei din ultimele zile.

Luminita a refuzat sa manance si nici apa nu a baut, in conditiile in care umiditatea este foarte crescuta in jungla si deshidratarea este printre principalele pericole din Africa de Sud. “Ea nu mananca orez, nu-i place”, a spus Elena Merisoreanu, iar Andreea a continuat: “Nu bea apa deloc”. Gina a concluzionat, spunand ca intelege ca este antrenor de fitness si ca are un nivel de rezistenta mai ridicat, insa “Eu nu sunt deloc de acord cu ce face ea”.

Cu toate ca majoritatea au criticat-o pentru atitudinea care a adus-o in pragul acesta, cu totii au fost foarte ingrijorati si si-au dorit ca Luminita sa se insanatoseasca. “Imi venea sa plang cand am vazut-o asa pe Luminita mea!”, a spus Catalin.

Tratament special de Dragobete

Dorian si Vladimir s-au intors de la Provocarea junglei – Atentie, se cade! cu 4 stele, care reprezinta 4 portii de mancare, dupa o proba in care comunicarea a fost elementul cheie.

Insa, cum a fost o zi speciala, celebritatile din tabara au avut parte de mai multe surprize: au primit o masa si scaune in tabara, iar Catalin a fost invitat sa le duca un tort mare, pe care sa il imparta cu totii.

Dupa 9 zile in care cei 12 au slabit vazand cu ochii si doar si-au imaginat cum ar arata si ce gust ar avea un tort, aseara visurile le-au fost implinite, iar reactiile au fost pe masura!

Insa tortul nu a fost singura surpriza, pentru ca fetele au mai primit si o mica trusa de machiaj, cu fond de ten, ruj si farduri. “Parca simti miros de civilizatie cu alea doua picaturi de fond de ten pe mana”, a spus Gina, in transa parca, dupa ce a vazut fondul de ten.

Ruby, insa, a fost trista toata seara, din cauza unei iritatii destul de grave pe care o are pe fata. “De trei zile nu ma uit in oglinda, de frica!”, a spus ea, in timp ce plangea, iar Gina si Vladimir incercau sa o impace si sa o binedispuna.

Provocarea junglei – Macarale rad in soare

Astazi, macaralele vor rade in soare! Echipa votata de public pentru Provocarea junglei este formata din Ruby si Dorian. Serpi, inaltime, coordonare, comunicare, acestea sunt cuvintele cheie pentru proba de astazi! In seara aceasta, de la 20:30, ramane de vazut daca cei doi reusesc sa mentina spiritul ridicat in tabara sau daca vor incepe, din nou, sa sufere de foame!

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania, de la 20:30!

PRO TV – Gandeste liber!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni