Telespectatorii decid ce se întâmplă azi în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cabral și Adela intră LIVE la PRO TV

Telespectatorii decid ce se întâmplă azi în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cabral și Adela intră LIVE la PRO TV

Jungla le-a pregătit o nouă surpriză celor 11 vedete rămase în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Pentru prima dată, telespectatorii vor dicta ce se întâmplă în emisiune, în mâna lor fiind o decizie de care se va bucura un singur concurent. Astăzi, de la ora 20:00, Cabral și Adela Popescu vor intra în direct din Republica Dominicană.

A doua săptămână în junglă vine cu o mulțime de probleme pentru vedetele care au acceptat cel mai intens experiment al momentului. Lipsa mâncării și confortului de acasă, ploaia, căldura, stresul de a sta alături de alte 10 caractere diferite sunt doar câteva dintre motivele pentru care în orice secundă cineva ar putea striga: ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

În ediția din această seară vedem cum un simplu vas nespălat bine, în care au prăjit orezul, va provoca o adevărată furtună în tabăra belelelor. ”Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul”, a declarat Bia Khalifa. ”Ești un mincinos în fața mea. Când vorbesc eu, trebui să taci!”, îi va spune creatoarea de conținut pentru adulți actorului. 

Tensiunile dintre cei doi vor ajunge și în cealaltă tabără, iar concurenții vor încerca să aplaneze situația. ”Bia, nu e ok să vorbești așa!”, va spune Lidia Buble după ce în discuție se vor folosi cuvinte foarte urâte. ”Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot!”, va spune Cornel Palade. Cum se va încheia disputa celor doi, aflăm astăzi, de la 20:00, într-o nouă ediție Sunt celebru, scoate-mă de aici! Show-ul este disponibil în avans pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni