„Să nu râdeți prea mult de mine”. Răzvan Botezatu, emoționat înainte de a pleca în Republica Dominicană

„Să nu râdeți prea mult de mine”. Răzvan Botezatu, emoționat înainte de a pleca în Republica Dominicană

Răzvan Botezatu nu se consideră neapărat curajos, însă știe că este puternic! El a acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a punctat cele mai importante aspecte ale experienței lui din jungla Dominicană. Iată cu ce gânduri a plecat în competiție! 

 

Întrebare: Mai este foarte puțin timp și pleci în Republica Dominicană. Cum te simți? Ai emoții?

Răzvan Botezatu: Da, am foarte mari emoții, de două seri nu dorm! Visez numai șerpi și șobolani! Familia mea îmi spunea să comandăm de acum niște insecte, măcar să prind gustul de pe acum. Mă duc către necunoscut, nu știu ce va fi acolo, cum mă voi împrieteni cu șerpii, șobolanii...

Întrebare: Există vreo probă care te sperie cu adevărat?

Răzvan Botezatu: Mi-e foarte frică de șerpi și de șobolani! Sunt o fire foarte puternică, sunt zodia Berbec și până acum nu a fost nimic imposibil pentru mine. Dacă prețul pentru a rămâne în competiție este să îmi depășesc aceste temeri, atunci voi rezista.

Întrebare: Ai spus mai devreme de familia ta și sunt curioasă cine a fost primul om care a aflat că vei pleca în aventura „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Răzvan Botezatu: Mama. A fost foarte fericită pentru mine deoarece părinții mei sunt destul de conservatori, vor să am un job, să am o pensie... și nu au fost niciodată de acord că eu am cochetat cu televiziunea și cu online-ul. Nu concepe că poți să câștigi bani fără să mergi 8 ore să muncești până nu mai poți. A început să plângă de fericire când i-am spus de proiect. Și acum e foarte emoționată pentru mine.


Întrebare: Cum crezi că ți se va schimba viața după experiența din junglă?

Răzvan Botezatu: Am foarte multe frici: frica de întuneric, frica de anumite animale, insecte, reptile... Cred că îmi voi depăși limitele, mă voi cunoaște pe mine însumi mai bine! Sunt curios cum mă voi adapta situațiilor de acolo.

Întrebare: Sunt foarte mulți oameni care te urmăresc. Ai un mesaj pentru ei?

Răzvan Botezatu: Să nu râdeți prea mult de mine!

 

Show-ul începe pe 4 septembrie la ProTV și va fi disponibil cu o săptămână înainte pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni