„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, episodul 17! Tensiune, suspans și momente captivante

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, episodul 17! Tensiune, suspans și momente captivante

Sunt celebru, scoate-mă de aici, cel mai captivant show, în care vedetele se confruntă cu situații dificile, ce le pun răbdarea și fricile la încercare, revine cu un nou episod. Iată ce se întâmplă astăzi, 25 octombrie 2022 la ProTV! 

Cum au reacționat concurenții după ce Ruxi a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

După jocul de eliminare, în cadrul căruia Ruxi a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au apărut tot felul de comentarii din partea colegilor. Iată cum au reacționat celebritățile!

Faptul că Ruxi a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” pentru a o lăsa pe Anisia să meargă mai departe în competiție, a stârnit un val de reacții în taberele concurenților. Giani Kiriță a fost cel care a povestit cele întâmplate la jocul pentru eliminare, cu grija de a sublinia ceea ce Ruxi a spus în momentul în care a ales să plece din jungla Dominicană:

„I-a zis că o lasă să câștige concursul că doar ea merită din toată lumea, adică Anisia. Lacrimogenă, a început să plângă.. pe mine nu m-a mișcat cu absolut nimic pentru că știam că e o vrăjeală de doi lei. Dar gestul, pentru că ele sunt prietene, nu m-a deranjat.”, a declarat Giani.

Chiar dacă unii concurenți au preferat să fie răutăcioși cu privire la gestul lui Ruxi, Ami a apreciat ceea ce a făcut colega ei pentru Anisia:

„A crezut mult mai mult în Anisia decât ea. Eu o respect pe Rux pentru că a ales prietenia și nu titlu de regină a junglei”, a punctat Ami.

Giani Kiriță a ținut să își continue discursul, punctând faptul că nu crede o secundă gesturile lui Ruxi:

„Vrăjeala asta nu merge cu mine. Eu sunt calificat de mic copil”, a adăugat el.

Și Bia Khalifa este de acord cu ceea ce a spus Giani.

VEZI MAI MULTE REACȚII ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Bia Khalifa, discuții private cu Giani Kiriță: „Ce teatru prost a jucat Cristi”

Bia Khalifa se simte în pericol și s-a aliat cu Giani Kiriță pentru a supraviețui cât mai mult timp în show. După ce sportivul s-a întors de la jocul pentru eliminare, creatoarea de conținut pentru adulți a vrut să poarte o discuție privată cu el.

„Să vezi ce teatru prost a jucat Cristi. Ami a spus că se întoarce Ruxi. Ruxi a spus înainte că dacă pleacă Ioana, atunci poate pleca acasă, dar dacă pleci tu, trebuie să te bată și să se întoarcă. I-a spus lui Ami. Și Cristi a spus că de asta l-am trimis pe Giani, să se întoarcă ea”, a spus Bia Khalifa.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cristi Mitrea și Ioana Filimon, schimb de replici dure la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cristi Mitrea i-a cerut Ioanei Filimon să găsească un loc potrivit pentru a frământa un aluat. De aici și până la un adevărat scandal a fost doar o replică!

„Nu vrei să mă lași în pace?! Vorbim de un lemn de 10 minute... Relaxează-te! Te-ai trezit ciufută? Vorbesc cum vreau. Mă freci la cap. Mi-ai zis de trei ori, oprește-te. N-ai limită câteodată, vorbești încontinuu, dai din „clonțul” ăla. Mai taci un pic! ”, îi spune Cristi Ioanei.

Ioana Filimon a subliniat că a fost deranjată de modul de abordare a lui Cristi, mai ales din cauza tonului pe care l-a folosit în discuție.

VEZI CEARTA CELOR DOI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 Anisia Gafton și Giani Kiriță participă la jocul taberelor. Cine câștigă

 

Anisia și Giani au fost cei aleși pentru a participa la jocul taberelor. Iată cum s-au descurcat cei doi concurenți!

VEZI CINE A CÂȘTIGAT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Bia Khalifa și Radu Vlăduț VS Ioana Filimon și Giani Kiriță. Cum au fost aleși concurenții

După ce s-a aflat faptul că jocul cu surprize implică baloane și poziții, fetele din tabere au început să aibă tot felul de reacții. Iată ce a spus Ioana Filimon despre participarea sa!

Dacă din tabăra plăcerilor a fost ușor să se desemneze atât băiatul, cât și fata, în tabăra belelelor lucrurile au fost puțin complicate. Ioana Filimon a subliniat că nu își dorește să stea în nicio poziție deoarece iubitul ei ar fi extrem de supărat:

„Nu neapărat că am un iubit gelos, eu sunt aia mai geloasă. Dacă îl vedeam pe el că făcea nu știu ce poziții cu una, treceam prin televizor”, a spus ea.

VEZI CUM S-AU DESFĂȘURAT ALEGERILE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine a câștigat proba cu surprize la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

După ce au fost desemnați să participe la jocul cu surprize, Bia Khalifa și Radu Vlăduț s-au pus „pe treabă”. Iată cum s-au descurcat cei doi, dar și ce probleme au existat în echipa adversă!



VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS CINE A CÂȘTIGAT PROBA

Vedetele au fost provocate la un joc de cultură generală. Cine a câștigat proba

De această dată, proba a fost una de cultură generală! Fiecare lider și-a desemnat participanții și jocul a început. Iată cum s-au descurcat echipele!

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS CUM S-A DESCURCAT FIECARE TABĂRĂ

Giani Kiriță și Cristi Mitrea, scandal de proporții la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

După ce au câștigat proba anterioară, Giani Kiriță și Cristi Mitrea au avut o discuție extrem de dură. Iată ce și-au spus concurenții!

”Ți-am vorbit urât? Nu-ți convine, treaba ta. Nici mie nu-mi convine cum vorbești, dar nu-ți zic. Vorbești cu fetele astea șmecherește, așa trebuie să vorbesc cu tine că atât poți. Eu vorbesc despre caracterul tău”, a spus luptătorul MMA. ”De când ai venit în emisiune, eu sunt problema ta. Vrei să te dai și smardoi, vrei să fii și antrenor, vrei să fii orice!”, a spus Giani Kiriță.

De la acest schimb de replici la o adevărată ceartă nu va fi decât un pas. ”Ia mâna de pe mine!”, va spune Giani atunci când lucrurile între cei doi vor scăpa de sub control.

Disputa acestora ascunde o mulțime de tensiuni pe care nu le-au spus până acum în tabără:

”S-au adunat multe, am avut mai multe discuții, mai multe înțepături. El tace, tace, că nu poate să vină să sară primul. Știe că turbez!”, a spus Cristi Mitrea atunci când va fi întrebat ce are de împărțit cu Giani. ”Mi-a căutat fel și fel de provocări, nu vreau să mă cobor la nivelul ăsta, sincer. M-a înjurat, a vorbit golănește, el asta caută până la urma urmei, să mă provoace și cine știe cum să reacționez, să plec acasă. Nu are respect față de nimeni, n-are bun simț!”, a adăugat Giani.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Anisia și AMI se sfătuiesc pentru a trimite pe cineva la jocul de pre-eliminare

Anisia Gafton se află într-o adevărată dilemă cu privire la jocul de pre-eliminare. Fiind lider, ea trebuie să desemneze o persoană care să participe, însă nu ar vrea să o nominalizeze iarăși pe Bia Khalifa. Astfel, după ce se sfătuiește cu AMI, ea reușește să ia o decizie.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Bia Khalifa, desemnată din nou pentru a participa la jocul de pre-eliminare

După ce au schimbat câteva replici destul de acide cu privire la nominalizări, s-au ales concurenții. Iată cine participă la jocul de pre-eliminare!

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

AMI se sfătuiește cu Giani Kiriță despre nominalizările din tabăra ei

AMI este complet împotriva strategiilor! Iată cum a reacționat după ce s-au făcut nominalizările pentru jocul de pre-eliminare!

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Bia Khalifa și Ioana Filimon participă la jocul pentru pre-eliminare

Bia Khalifa a fost pusă într-o situație neprevăzută în cadrul jocului pentru pre-eliminare. Iată cum s-a descurcat concurenta!

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni