Cele 12 vedete vor pleca in Africa de Sud si vor fi filmate in permanenta timp de 21 de zile, vor locui intr-o tabara special amenajata, unde vor dormi sub cerul liber, vor face dus in cascada din apropiere si, cel mai important, nu vor avea niciun fel de contact cu lumea exterioara.

Cei 12 trebuie sa se adapteze conditiilor din jungla africana si sa indeplineasca sarcini zilnice, pentru a-si putea asigura supravietuirea atat a lor, cat si a celorlalti participanti. Aceste sarcini zilnice sunt, de fapt, probe extreme, in care vedetele trebuie sa se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor si sa isi depaseasca limitele fizice si psihice. In show, vedetele au asigurate doar 2 alimente, fasole si orez, iar fiecare proba castigata aduce cu sine portii extra de mancare.

Doar TU esti cel care decide cine va trece prin probele zilnice, cine iese din concurs si cine va fi Regele/Regina a junglei!

Fii pe faza si urmareste „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, cel mai spectaculos reality-show din lume, numai la PRO TV!