Adevarul despre chipul lui Ruby dupa intoarcerea din jungla africana. Vedeta a scapat definitiv de probleme cu tenul

Adevarul despre chipul lui Ruby dupa intoarcerea din jungla africana. Vedeta a scapat definitiv de probleme cu tenul

Ruby s-a numarat printre vedetele curajoase care au spus "Da" provocarilor din jungla africana. Cantareata si altele vedete din Romania, printre care s-au numarat Gina Pistol, Dorian Popa si Catalin Morosanu, au participat la reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", emisune care le-a testat limitele la maximum.

In timpul celor trei saptamani petrecute in salbaticie, departe de familie si prieteni, Ruby a dat dovada de curaj si determinare. Cantareata a dat tot ce a avut mai bun in timpul provocarilor la care a fost supusa, insa au existat si momente in care a fost pe punctul de a ceda.

Printre problemele care i-au dat mari batai de cap lui Ruby s-a numarat si una de natura dermatologica. Dupa cateva zile petrecute in jungla, pe chipul lui Ruby a aparut o iritatie, din cauza careia vedeta si-a dorit chiar sa paraseasca competitia.



Revenita in Romania, Ruby are din nou un ten lipsit de imperfectiuni. Intr-una dintre imaginile publicate recent pe contul sau de Facebook, cantareata apare fara urma de machiaj pe chip, iar pielea ei arata foarte bine. Selfie-ul a fost facut chiar dupa ce s-a trezit, iar fanii au fost incantati sa isi vada artista preferata in aceasta ipostaza. 

Vedeta a reusit sa scape de acnee cu un tratament recomandat de medicul dermatolog, iar pastilele se pare ca si-au facut treaba mai repede decat sa astepta.

Buna! Buna! Buuunaaa!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni