Catalin Morosanu - parcursul unui invingator in jungla africana. In seara aceasta, de la 22:20, numai la PRO TV!

Catalin Morosanu - parcursul unui invingator in jungla africana. In seara aceasta, de la 22:20, numai la PRO TV!
Data: 09 Martie 2015

Dupa 3 saptamani, au ramas doar 3 celebritati in marea finala de duminica seara. Ruby, Morosanu si Dorian au reusit sa faca fata provocarilor la care au fost supusi si sa castige simpatia telespectatorilor. La finalul acestei perioade, Ruby a obtinut locul trei, Dorian s-a clasat pe locul al doilea, iar Catalin Morosanu a primit mult ravnitul titlu de Regele junglei. 

"Aventura in jungla africana a inceput acum 21 de zile pentru cele 12 celebritati care au fost nevoite sa infrunte foamea, ploaia, cele mai ingrozitoare fobii si sa doarma sub cerul liber. Acum e timpul sa il cunoasteti pe cel care a facut fata tuturor provocarilor primului sezon Sunt celebru, scoate-ma de-aici! la ProTV. Iar eu, dupa un maraton extrem de 40 de zile in Africa de Sud, sunt fericita sa va aduc povestea marelui castigator! Long Live THE King! Sawubona, Romania!" a spus Oana Tache. 

In seara aceasta, de la 22:20, Oana Tache va prezenta drumul spre victorie al Regelui junglei, Catalin Morosanu. Catalin s-a remarcat de-a lungul timpului drept un bun organizator, descurcaret, plin de initiativa si practic. Este un om onest si foarte deschis, care nu ascunde nimic din ceea ce gandeste. In cele 21 de zile petrecute in jungla i-a fost descoperita si partea „vulnerabila”, lucru care este surprinzator in momentul in care ne gandim la Moartea din Carpati. Catalin a demonstrat ca este romanul autentic, surprinzator, simpatic, omul pe care oricine se poate baza.

El a luptat pentru acest titlu inca de la inceput, a dovedit ambitie si a dus la bun sfarsit toate probele la care a fost supus.  Pe parcursul celor 21 de zile in care a stat in tabara din jungla africana, el a trecut prin 5 Provocari ale junglei, 3 probe Comoara din cufar si a reusit sa-si impresioneze colegii prin gesturile de altruism pe care le-a facut.

“La final, in minutele in care am ramas singur in tabara, ma gandeam: Ba, ai innebunit? Ziceam in capul meu: sunt Regele junglei. Vorbeam singur si nu-mi venea sa cred ca sunt Regele junglei, incercam sa ma conving. Am tipat o data, mi-am bagat in cap ca sunt regele. Si, cand o sa ajung in tara, o sa ma simt mandru, foarte frumos a fost!” a declarat Catalin Morosanu.

Intregul parcurs al lui Morosanu in competitia din jungla africana, dar si impresii si detalii despre aceste 3 saptamani, in seara aceasta, in editia speciala Sunt celebru, scoate-ma de aici!, de la 22:20, numai la PRO TV!
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies