Ce a determinat-o pe Lidia Buble să spună „DA” provocării „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Sunt celebru, scoate-mă de aici! este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Lidia Buble se numără printre vedetele care au acceptat provocarea junglei. Iată ce spune despre participarea sa în competiție!

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România! Aceasta a cucerit publicul larg atât datorită aspectului său fizic de invidiat, cât și grație personalității puternice de care dă dovadă la fiecare apariție. Tot de putere psihică va fi nevoie și în cel mai iubit show de divertisment, „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, unde artista va face față provocărilor junglei Dominicane.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, vedeta a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit atât despre fricile sale, cât și despre aspirațiile pe care le are în concurs.



Lidia Buble a fost întrebată cum a primit propunerea de a participa la show și ce a făcut-o să accepte. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista a dezvăluit că este o aventuristă, motiv pentru care a spus „DA” imediat.

„Sinceră să fiu nu mi-a luat nici 10 secunde să spun „DA” pentru că, o să vezi, întotdeauna când e vorba de lucruri cât mai nebune și mai îndrăznețe, eu o să fiu moț. Asta nu înseamnă că nu îmi este frică sau nu am temerile mele, dar sunt genul de persoană care iubește viața foarte mult. Iubesc mult aventura, îmi place să fiu înconjurată de oameni pentru că sunt disperată, iubesc oamenii la maximum. Îmi place să îmi fac amintiri. Sunt convinsă că acolo o să întâlnesc oameni foarte faini!”, a declarat ea.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Show-ul începe în curând la PRO TV și va fi disponibil în avans pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni