"Comoara din cufar" le-a adus zambetul pe buze concurentilor din jungla! Ce s-a ascuns in interiorul lazii

"Comoara din cufar" le-a adus zambetul pe buze concurentilor din jungla! Ce s-a ascuns in interiorul lazii

Cea mai mare bucurie a concurentilor aflati in jungla africana pare a fi mancarea. Si cum aceasta se obtine greu si in cantitati mici, orice aliment care intra in tabara este primit cu "surle si trambite".

Asa s-a intamplat si dupa proba la care au participat Gina si Andreea Moldovan. Cele doua celebritati au colaborat pentru a duce la bun sfarsit provocarea numita "Comoara din cufar".

Pentru a trece cu brio noua proba, Gina si Andreea au fost "invitate" sa faca amandoua dus "cu sapunul care face pielea fina ca de plus", pentru ca la final sa descopere cheia ascunsa bine in interiorul sapunului. Asa cum era de asteptat cheia a deschis "Comoara din cufar", dar nu inainte ca toti concurentii sa raspunda unor intrebari de cultura generala.



In momentul in care cufarul a fost deschis, bucuria s-a instalat in tabara africana, toti concurentii fiind fericiti sa descopere ca au primit o gustare. Dupa o imparteala frateasca, toate cele 11 celebritati s-au bucurat de o portie delicioasa de chipsuri Lay's.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni