Concurentii au primit sansa de a castiga imunitatea. Cine a fost salvat de la eliminare

Concurentii au primit sansa de a castiga imunitatea. Cine a fost salvat de la eliminare

Incepand cu episodul de maine, 26 februarie, publicul va putea vota concurentul pe care nu isi mai doresc sa il vada in tabara din jungla africana. 

Conform regulilor, un singur concurent va putea castiga imunitatea si, astfel, isi va continua drumul in competitia "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

In prima faza, liberul taberei, Catalin Morosanu, a organizat o tragere la sorti prin care au fost desemnati concurentii care au avut dreptul sa intre in cursa pentru castigarea imunitatii. Gina Pistol, Elena Merisoreanu, Ruby si Vladimir Draghia au tras betele mai scurte si si-au jucat sansa pana la capat.

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

Faza a doua a probei a presupus ca fiecare concurent sa intre intr-o cutie, in care, pe una dintre laturi au gasit 10 jetoane magnetice. Cu ajutorul unor tije metalice, trei dintre participanti au fost nevoiti sa mute jetoanele la baza cutiei, urmand un traseu bine stabilit. 

Elena Merisoreanu nu a putut participa la aceasta proba din cauza probelemelor de sanatate. 

Dupa ce Gina, Ruby si Vladimir au intrat in cutii, pentru ca proba sa devina mai dificila, rangerii au introdus in aceastea serpi, o iguana si sobolani. La primul contact cu vietatile, concurentii au inceput sa tipe, insa treptat s-au calmat si au dus la bun sfarsit proba. 

Primul care a terminat cursa pentru castigarea imunitatii a fost Vladimir Draghia.  


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni