Cornel Palade încearcă să-și împingă limitele într-o nouă provocare Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cornel Palade încearcă să-și împingă limitele într-o nouă provocare Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Drumurile din jungla dominicană se vor termina astăzi pentru una dintre celebritățile intrate în cel mai greu și intens experiment al momentului. Diseară, de la ora 20:30, pentru prima dată, un concurent va părăsi show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! 

Celebrii din Tabăra Plăcerilor vor fi invitați în această seară la o probă de ”Fricii și Delicii” pentru a pune mâna pe un premiu extrem de râvnit. După mai multe zile în care au avut de îndurat provocările junglei, Anisia Gafton, RUXI, Paul Diaconescu, Alex Bogdan, Bia Khalifa și Cornel Palade vor putea mânca paste cu pesto. 

Însă, pentru a hrăni toată tabăra, Bia și Cornel vor juca o nouă probă ce le va împinge limitele la maximum. În cazul în care amandoi duc jocul la bun sfârșit, vor câștiga porții de paste pentru toți colegii din echipa lor. ”Doamne, dă-mi putere, dă-mi curaj, să fac toate probele până la capăt, să le duc de mâncare copiilor mei. Să se bucure pentru că e greu!”, va spune Cornel Palade înainte de probă. Bia Khalifa va mărturisi că deși au ajuns să facă o probă extremă pentru a obține hrană, prezența ei și a lui Cornel este benefică în tabără: ”Noi în camp suntem foarte utili! El e util să gătească, eu sunt utilă să-l animez pe el să gătească mai bine! Mi-a spus că-l fac să aibă viață în el și că-l fac mai bucuros!”. Cum se vor descurca cei doi și ce provocare vor avea de înfruntat, vedem în această seară, la PRO TV. 

O celebritate părăsește astăzi emisiunea!

Paul Diaconescu este primul concurent nominalizat pentru eliminare, în urma jocului pierdut duminică. În seara aceasta, alți doi concurenți vor rămâne neprotejați de echipele lor și vor ajunge la jocul ce le poate decide soarta în show. Cum vor vota liderii celor două tabere, dar și cine sunt ceilalți doi concurenți care riscă să plece acasă, aflăm astăzi, de la 20:30, într-o nouă ediție Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni