Cum se descrie și ce pasiuni are Anisia Gafton, concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Anisia Gafton a acceptat provocarea de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar într-un interviu exclusiv PRO TV PLUS a dezvăluit câteva detalii neașteptate despre viața ei personală. Iată ce pasiuni are și la ce nu ar putea renunța niciodată.

Jungla din Republica Dominicană îi așteaptă pe cei 12 concurenți să își depășească limitele și să se lupte cu orice preț pentru a câștiga marele titlu de rege sau regină. Printre participanți se află și Anisia Gafton, care a oferit un interviu exclusiv PRO TV PLUS.

Actrița de comedie spune despre ea că este o persoană extrem de pozitivă și inventivă, motiv pentru care s-ar putea descurca destul de bine la probele emisunii.

 „Sunt o persoană pozitivă, zăpăcită și inventivă. Lumea nu știe despre mine că voi câștiga competiția...de dansuri moderne. După „Sunt celebru” cred că o să mă ocup de pasiunea mea. Mie îmi place foarte mult să dansez și m-am gândit să fac dansuri, dar sunt prea bătrână”, a declarat Anisia Gafton.

Întrebată despre lucrul la care nu ar putea renunța niciodată, Anisia Gafton a răspuns: „Bineînțeles că telefonul și deodorantul. Dacă nu este el, s-a terminat”.

URMĂREȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni