Dorian Popa a recunoscut: "Nu ma pot opri!". Ce face vedeta la doar cateva zile de la intoarcerea din jungla africana

Dorian Popa a recunoscut: "Nu ma pot opri!". Ce face vedeta la doar cateva zile de la intoarcerea din jungla africana

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Dorian Popa a pierdut cateva kilograme bune dupa participarea la show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", iar acest lucru a fost cauzat de portiile mici de mancare pe care concurentii au fost nevoiti sa le imparta intre ei. 

Pana sa participe la reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", acolo unde a ajuns pana in finala, Dorian Popa se antrena zilnic pentru a-si mentine fizicul de invidiat. Ajuns in tabara din jungla africana, stilul de viata al artistului s-a schimbat complet, iar acesta a fost nevoit sa se adapteze.

Determinat si dornic sa nu isi dezamageasca sustinatotii, Dorian Popa a participa la numeroase Provocari ale Junglei si a reusit sa castige o multime de stelute care i-au asigurat lui si echipei sale hrana zilnica. 

Citeste si: Catalin Morosanu - parcursul unui invingator in jungla africana. PRO TV - lider de audienta in toate cele 21 de editii!

Intors acasa, Dorian Popa si-a reluat activitatea pe retelele de socializare, acolo unde isi tine la curent fanii cu cele mai noi detalii din viata sa. Se pare Dorian a dus dorul hranei, iar acum recupereaza toate zilele in care a fost privat de alimentele preferate.

Intr-o postare pe Facebook, artistul a fost fotografiat in timp ce se afla la volanul masinii sale si mananca. In descrierea pozei Dorian recunoaste ca "nu se poate opri", preparatul pe care il mananca fiind de-a dreptul delicios.   

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni