Dorian Popa, mandru de familia sa. Cantaretul s-a fotografiat alaturi de bunica sa

Dorian Popa, mandru de familia sa. Cantaretul s-a fotografiat alaturi de bunica sa

Dorian Popa s-a numarat printre celebritatile care au participat la reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Cantaretul a castigat repede simpatia fanilor si a ajuns pana in semifinala emisiunii.

Intors acasa din jungla africana, Dorian Popa a recunoscut ca a simtit lipsa familiei si a prietenilor, iar acum nu rateaza nicio ocazie de a ii avea alaturi. 
 

Recent, Dorina Popa le-a prezentat-o fanilor de pe Facebook pe bunica lui. Artistul s-a fotografiat alaturi de aceasta in fata Manastirii Pasarea si le-a transmis prietenilor virtuali ca "e bine, din cand in cand, sa fim credinciosi si familisti dumincia!".

Citeste si: E femeie fatala in pictoriale, insa uite cum arata Bianca Dragusanu abia trezita din somn si complet nemachiata

 In varsta de 88 de ani, bunica lui Dorian Popa a starnit un val de comentarii pe Facebook, acolo unde fanii s-au grabit sa ii transmita acesteia "multa sanatate". 

Imaginea de familie a strans un numar record de like-uri, nici mai mult nici mai putin de 19 000 de sustinatori ai artistului apreciand postarea. 

e bine, din cand in cand, sa fim credinciosi si familisti duminica!!#eucubuni#duminicainfamilie

Posted by Dorian Popa on Sunday, April 26, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni