Giani Kiriță, despre cea mai mare frică a sa: „Prefer să mănânc mortăciuni”

Giani Kiriță este recunoscut la nivel național pentru cariera sa impresionantă în lumea sportului. Acesta a acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar acum se află alături de ceilalți concurenți în Republica Dominicană. 

Giani Kiriță este un sportiv cu renume, iar întreaga lui viață a dat dovadă de curaj, putere și tărie de caracter. Cu toate acestea, provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” îl va face pe fostul jucător de fotbal să iasă din zona de confort. El a recunoscut că nu a acceptat din prima propunerea de a pleca în Republica Dominicană deoarece are câteva frici care o să îl pună în dificultate. 

Înainte de a părăsi România, fostul jucător de fotbal a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit atât despre fricile sale, cât și despre aspirațiile pe care le are în concurs.

Acesta, făcând abstracție de ceea ce se întâmplă în competiție, a recunoscut că are o mare teamă. Mama lui este bolnavă, iar sportivul se roagă ca ființa care i-a dat viață să nu pățească nimic, cât timp el se află în Republica Dominicană.

„Am o temere. Mama mea este bolnavă și e singura mea temere, să nu se întâmple ceva cu ea”, a recunoscut el.



Pe de altă parte, în ceea ce privește probele competiției, Giani Kiriță a spus categoric că nu va intra în niciun spațiu îngust.

„Sunt claustrofob. Deci, în cosciugul ăla, 0 șanse să intru, nicio șansă! La reveredere! Subiect încheiat. Prefer să mănânc mortăciuni!, a declarat el. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS 

Show-ul începe în curând la PRO TV și va fi disponibil în avans pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni