Giani Kiriță, pregătit să facă față provocărilor din Republica Dominicană: „Mă simt ca la 20 de ani”

Giani Kiriță, pregătit să facă față provocărilor din Republica Dominicană: „Mă simt ca la 20 de ani”

 

Giani Kiriță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi de la noi din țară, însă de această dată condiția psihică este mai importantă decât cea fizică! Fotbalistul a acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și spune că nu este emoționat pentru show-ul de divertisment care îi va pune la încercare limitele.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, el ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a dezvăluit cine sunt primele persoane cărora le-a spus ca va participa la cel mai captivant show, cum au reacționat acestea, dar și alte aspecte interesante referitoare la plecare sa în junglă.

Întrebare: Mai este foarte puțin timp și pleci în Republica Dominicană pentru aventura „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum te simți? Ai emoții?

Giani Kiriță: Mă simt ca la 20 de ani, adică plin de adrenalină! Vreau să văd ce se întâmplă, de fapt, acolo. Dacă spui adrenalină, spui Giani!

 

Întrebare: Ai vreun plan sau o strategie făcută înainte de a pleca în Republica Dominicană?

Giani Kiriță: „Planul e făcut, sunt gata să-l execut!”. Nu, de fapt nu am niciun plan, întotdeauna când îți faci un plan, nu are legătură cu ce găsești acolo. Cel mai important pentru mine este să fiu sănătos.

 

Întrebare: Ți-e teamă de necunoscut? Există vreo probă care crezi că te va face să spui „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ?

Giani Kiriță: Cu siguranță vor fi momente grele, dar sper să am ocazia să spun doar „Sunt celebru, vreau să stau aici!”.

 

Întrebare: Având în vedere că toată viața ai iubit sportul, crezi că te va ajuta condiția fizică în competiție?

Giani Kiriță: Nu știu dacă va reprezenta un avantaj pentru că show-ul acesta nu este despre condiție fizică. Trebuie să fii tare pe psihic! Testul suprem acesta o să fie. Să îți testezi limitele și să vezi până unde poți să ajungi.

 

Întrebare: Cum a reacționat familia ta când a aflat că vei participa la competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici?” ?

Giani Kiriță: Am o relație foarte strânsă cu mama și cu sora mea, ele au fost primele care au aflat că voi merge în competiție. Mamei, când i-am zis, a spus că nu crede așa ceva. Apoi, când s-a apropiat ziua plecării, a muțit. Știe că mă duc unde o să fie foarte greu și niciunei mamei nu i-ar plăcea să își vadă copilul suferind.

Întrebare: Le poți transmite un mesaj oamenilor de acasă care te susțin și te apreciază?

Giani Kiriță: Să mă susțineți! Am și bune și rele, nu pot să îi mulțumesc pe toți.. Sper să mă susțină cum au făcut și până acum.

Show-ul începe pe 4 septembrie la PRO TV și vă fi disponibil cu o săptămână înainte pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni