Imaginea cu care Bobonete si Cabral au cucerit internetul. Cum s-au fotografiat cei doi 

Imaginea cu care Bobonete si Cabral au cucerit internetul. Cum s-au fotografiat cei doi 

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!", blockbuster-ul international care sparge recorduri de audienta ii va avea gazde pe Bobonete si Cabral! Inceputul anului 2015 aduce in grila PRO TV cel mai mare, spectaculos si asteptat reality-show din lume!

Bobonete si Cabral se pregatesc intens pentru cea mai exotica experienta din viata lor, iar imaginea facuta publica de Cabral pe contul personal de Facebook demonstreaza ca amandoi stiu cum sa isi cucereasca fanii indiferent de moment sau de situatie.

"Figuri aspre... dar severe. Pregatiti ca Scorpionii Desertului si frumosi ca Van Damme cand facea spagatul (dar nu intre camioane), antrenam privirea de desert. Nu desert, desert... eclere si tarte, zic. Dar parca lui Bobonete ii iese mai bine...", a scris Cabral in descrierea imaginii.

"Sunteti WOW", "Ce figuri, sunteti dementiali", sau "Va iubesc, baieti", au fost numai cateva dintre mesajele care au venit din partea fanilor.

Imaginea a strans o multime de like-uri, iar cei care au vazut poza s-au intrecut in comentarii care mai de care mai haioase, cu complimente pe masura postarii si a protagonistilor.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni