A mai ramas 1 zi pana la startul celui mai spectaculos reality-show: "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

A mai ramas 1 zi pana la startul celui mai spectaculos reality-show: "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Cabral si Mihai Bobonete vor aduce aventura din jungla africana in casele romanilor. 2 prezentatori, 12 vedete, probe uimitoare, o competitie extrema si un set de filmare absolut impresionant – toate aceste detalii vor fi ingredientele de succes ale celui mai nou reality-show marca PRO TV.

Coordonatele care descriu show-ul sunt uimitoare: o echipa de productie de peste 200 de persoane (romani, nemti, slovaci si sud-africani) si o locatie de filmare inedita, amplasata in cea mai salbatica parte a Africii de Sud, langa Parcul National Kruger. In aceasta locatie au fost filmate versiunile show-ului din Ungaria (2 sezoane, fiecare avand 17 episoade) si Danemarca (1 sezon cu 10 episoade).

Incepand de luni, 16 februarie, zilnic de la 20:30, la PRO TV se da startul celui mai incendiar show - Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Cele 12 vedete participante vor fi puse in situatii pe care nu si le-au imaginat vreodata si vor trece prin experiente neasteptate si extreme in jungla africana! 

Concurentii vor trebui sa faca fata zilnic la doua tipuri de probe:

- Provocarea junglei – castigarea probei le aduce concurentilor un anumit numar de “stele”. Numarul de stele castigate echivaleaza cu numarul de portii de mancare pe care le vor primi. Mancarea primita este negatita si va trebui pregatita de concurenti in tabara.

- Comoara din jungla – Ca urmare a acesteia concurentii pot castiga “delicatese”, lucruri obisnuite in viata de zi cu zi, care in jungla vor reprezenta adevarate elemente de lux pentru concurenti.

Cei 12 concurenti sunt cei care decid in fiecare zi cine este Liderul Taberei, acesta avand sarcina de a conduce grupul. 

Timp de 21 de zile, cei 12 participanti vor fi complet izolati de orice inseamna rutina zilnica, confort, stiri, internet sau orice alta activitate cu care erau obisnuiti in tara. Singurele persoane pe care le vor vedea zilnic, cu exceptia colegilor din tabara, vor fi Bobonete si Cabral, gazdele emisiunii Sunt celebru, scoate-ma de aici!.

Show-ul este o co-productie cu Rapid Blue, companie de productie cu sediul in Africa de Sud ce a realizat mii de ore de show-uri TV, printre care I’m A Celebrity, Get Me Out Of Here! si Got Talent. 

Cel mai asteptat show din Romania incepe pe 16 februarie, ora 20:30, numai la PRO TV!

Sa inceapa jungla! PRO TV – Gandeste liber! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni