• PRO TV
  • Nu s-au lasat prea des fotografiati impreuna. Ipostaza in care Ruby si iubitul ei au aparut pe retelele de socializare

Nu s-au lasat prea des fotografiati impreuna. Ipostaza in care Ruby si iubitul ei au aparut pe retelele de socializare

Nu s-au lasat prea des fotografiati impreuna. Ipostaza in care Ruby si iubitul ei au aparut pe retelele de socializare

Ruby este una dintre cele mai indragite vedete de la noi din tara, iar acest lucru este confirmat in fiecare zi de numarul mare de fani care ii urmaresc activitatea pe retelele de socializare.

In cea mai recenta imagine publicata pe pagina de Facebook, vedeta s-a lasat admirata de fani alaturi de iubitul ei. Daca pana in urma cu ceva timp, artista si iubitul ei nu se lasau prea des fotografiati, in cele mai recente imagini publicate de artista scestia apar impreuna, in timp ce zambesc la camera.

Fanii au fost extrem de impresionati de imagine, mai ales ca artista nu publica prea des fotografii alaturi de Robert, barbatul cu care formeaza un cuplu de ceva vreme.

Chiar daca cei doi si-au incantat fanii cu prezenta lor pe retelele de socializare, nici frumusetea vedetei nu a fost trecut cu vederea, iar cei mai multi dintre cei care au vazut imaginea i-au adresat o multime de complimente.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni