Pacha Man a renuntat la lupta pentru titlul de Regele junglei. Surprizele continua si astazi, de la 20:30, la ProTV!

Pacha Man a renuntat la lupta pentru titlul de Regele junglei. Surprizele continua si astazi, de la 20:30, la ProTV!

Ultimele doua zile au fost foarte agitate pentru cele 12 celebritati care si-au petrecut deja sase zile in Africa de Sud, complet izolate de orice tine de cotidian si departe de stilul de viata cu care s-au obisnuit. Pacha Man a cedat in fata propriilor slabiciuni si a strigat Sunt celebru, scoate-ma de aici! Telespectatorii vor avea in show-ul de astazi o surpriza foarte mare!

Editia sase a reality-show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" a fost urmarita la nivel national de peste 1.8 milioane de romani, in intervalul 20:30 - 22:29. In minutul de aur de la 21:49, peste 2.2 milioane de persoane urmareau peripetiile din tabara din Africa de Sud. 

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18-49 de ani, show-ul a inregistrat un rating mediu de 10.5 puncte si 23.2% share, in timp ce locul doi a reusit sa obtina 7.5 puncte de rating si o cota de piata de 16.6%.  

Pacha Man este primul care iese din show!

Anticipand cumva faptul ca Pacha Man se apropie de propriul prag psihologic si va iesi din show, formatia RuGina (formata din Ruby si Gina la Vocea Junglei) au improvizat vineri un cantec si versurile despre Pacha au fost urmatoarele: Pacha s-a apucat de sculptat / Ca de-o saptamana n-a mai fumat!

Sambata, in timp ce Andreea si Gina se spalau de zor la proba Comoara din Cufar, in incercarea de a face rost de delicatese pentru colegii din tabara, Pacha Man i-a strans pe toti in jurul focului si i-a anuntat ca pleaca din show. “Mi-as fi dorit sa stau pana la final, insa emotiile te cuprind total si imi pierd rabdarea, o sa fac urat! Nu mai pot, sunt terminat psihic”.

Momentul in care Pacha Man i-a anuntat ca pleaca a fost primit surprinzator de emotional de catre una dintre concurente. Ce nu s-a vazut la televizor a fost faptul ca Alina Plugaru a inceput sa planga din momentul in care a auzit vestea si o vreme dupa iesirea lui Pacha din tabara din jungla africana. Este posibil ca ea sa se fi atasat de Pacha chiar mai mult decat se astepta sau constientiza.

Nici pe baieti nu i-au ocolit lacrimile. Cu Pacha Man in frunte, Jugaru si Morosanu au incercat sa isi ascunda lacrimile de camere, insa nu au reusit. Emotiile i-au coplesit si pe ei.

Iar discutiile despre plecarea lui Pacha au continuat mult dupa plecarea lui, fiecare cu parerea sa, unii sustinandu-i decizia, precum Jugaru, iar altii crezand ca ar fi putut fi mai puternic si sa nu renunteasa devreme, printre care Elena Lasconi.

Mancare – a fi sau a nu fi?

Pe concurenti a inceput sa ii cuprinda disperarea. Foamea ii face sa se certe pe cele mai marunte subiecte: cu liderul taberei, la curatenie, despre atitudine. Sunt foarte iritati, se enerveaza usor si de aici este un mic pas pana in momentul in care incep sa se descarce unii pe ceilalti.

Orice prilej in care mananca este unul savurat intens, fie ca este vorba de delicatese (in editia de ieri au castigat doua pungi de chips-uri, pe care le-au portionat si nu au ezitat sa linga absolut orice firimitura ramasa) sau de cele mai scarboase mancaruri si lichide existente. La Provocarea Junglei – Invarte sticla, Ruby, Elena Merisoreanu, Dorian si Morosanu au primit cocktail-uri speciale, din maruntaie de peste stricat, sange de vaca, insecte si viermi, ochi putreziti de vaca si mate de gaina.

Elena Merisoreanu a fost eroina probei si a baut doua cocktail-uri fara macar sa clipeasca, negandindu-se la gustul si mirosul absolut ingrozitoare si devenind eroina zilei!

Astazi in Sunt celebru, scoate-ma de aici!

In episodul de astazi, se pregateste o surpriza atat pentru cele 11 celebritati ramase in tabara, dar si pentru telespectatorii de acasa, din Romania!

Provocarea junglei devine din ce in ce mai complicata. Astazi ar putea fi ziua in care cei sase concurenti votati de public (Gina, Ruby, Elena Merisoreanu, Alina, Dorian si Morosanu) dezamagesc restul colegilor.

Jungla continua in fiecare zi, numai la PRO TV, de la 20:30! 

PRO TV – Gandeste liber!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni